Σάββατο 18 Μαΐου 2013

REVIEW: JOHN FRIEDA luxurious volume thickening blow dry lotion


Ακόμη ένα review για σήμερα για ένα προϊόν για τα μαλλιά!
Πρόκειται για ένα σπρέι που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, ενώ παράλληλα τους δίνει και όγκο.

Είναι ένα προϊόν που σίγουρα δεν θα αγοράσω ξανά.
Υποτίθεται δίνει όγκο και ανασηκώνει τα μαλλιά από τις ρίζες δίνοντας ύψος στο styling μας. Το μόνο θετικό που του βρήκα είναι η ωραία και απλή συσκευασία του. Περιέχει 125ml και ψεκάζει ομοιόμορφα. Από εκεί και πέρα πάμε στα αρνητικά. Μυρίζει εντονότατα οινόπνευμα!!! Και λογικό θα μου πεις, αν διαβάσεις τα συστατικά του. Πρώτο-πρώτο είναι. Δεν δίνει ιδιαίτερο όγκο(σχεδόν καθόλου στα δικά μου μαλλιά) και όσο για το κατά πόσο προστατεύει από τη θερμότητα..ποιος ξέρει; Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ένα προϊόν που υπόσχεται ότι προστατεύει από τη θερμότητα, όντως το κάνει; 
Η τιμή του είναι γύρω στα 9 ευρώ από Sephora.

Παρακάτω φαίνονται τα συστατικά του για όποια ενδιαφέρεται!



Αυτά τα λίγα λοιπόν σήμερα από μένα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω παραπάνω για το συγκεκριμένο προϊόν μιας και κατά τη δική μου γνώμη δεν κάνει τίποτα.

Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις για σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.
Τα λέμε σύντομα...

p.s. Στο επόμενο post θα ανακοινώσω τη νικήτρια του giveaway! Μείνετε συντονισμένες!!!

6 σχόλια:

  1. δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο προιόν ποτέ,αλλά φαίνεται και ακριβούτσικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω της Aussie το σπρει κατά της θερμότητας,φαίνεται να κάνει δουλειά!Η αδερφή μου έχει πάλι από Aussie την κρέμα,της αρέσει πολύ..Το καλύτερο προϊόν κατά της θερμότητας που είχα ποτέ,είναι και το ακριβότερο:ένα της Kerastage(ceramic αν θυμάμαι καλά,πράσινη συσκευασία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μαι κι'εγω στο δικό σου blog! Οσο για τα john freida, ότι έχω δοκιμάσει είναι χάλια!!! τα πουλούσαμε στο φαρμακείο και μάλιστα όταν πρωτοβγηκε η σειρά για ξανθά/καστανά/κόκκινα μαλλιά, μας έστειλαν δωρεάν προϊόντα να δοκιμάσουμε αλλά ήταν για ξανθά μαλλιά, όταν ήρθα Ελλάδα για διακοπές, τα έφερα στην κουμπάρα μου και της έκαψε τα μαλλιά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μάσκα τους για intensive recovery μου άρεσε πολυ, αλλά αυτό με τίποτα!!!

      Διαγραφή