Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

feet ready for summer!!!


Κατά τη γνώμη μου η πιο δύσκολη εποχή για τα πόδια μας είναι το καλοκαίρι! Η θάλασσα, η πισίνα, η άμμος, κ.α. ξηραίνουν τα πόδια και γενικότερα τα ταλαιπωρούν. Γι' αυτό κι εμένα μου αρέσει να τα περιποιούμαι λίγο περισσότερο αυτό το διάστημα. Σύμμαχος για την περιποίηση των ποδιών μου αυτή την εποχή είναι τα 3 αυτά προϊόντα από την Avon. 







Το συγκεκριμένο τρίο, αποτελείται από μία λοσιόν για ποδόλουτρο, ένα απολεπιστικό προϊόν ποδιών και μία ενυδατική κρέμα. Η μυρωδιά που επέλεξα είναι ρόδι με σοκολάτα. Πραγματικά ενδιαφέρουσα μυρωδιά. Μόνο που αν δεν απατώμαι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μυρωδιά πια. Το κάθε ένα από αυτά κοστίζει περίπου 7 ευρώ, όμως μπορείτε συχνά να τα βρείτε σε προσφορά στα 4 ευρώ περίπου το καθένα. 
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η λοσιόν για ποδόλουτρο είναι στα 100 ml και τα άλλα δύο στα 75 ml. Όλη η διαδικασία περιποίησης ποδιών δεν διαρκεί πάνω από 10-15 λεπτά, ανάλογα βέβαια με το πόση ώρα σας αρέσει να κάνετε ποδόλουτρο. Πιο αγαπημένο μου από τα τρία είναι σίγουρα το απολεπιστικό ποδιών. Αν μάλιστα το βγάλουν και σε μέντα ή λεβάντα σίγουρα θα το επιλέξω.
Επίσης, θεωρώ πως τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι μία πολύ καλή επιλογή και για δώρο, όχι μόνο για γυναίκες, αλλά και για άντρες.

Τα λέμε σύντομα...




p.s. Αυτό το post είναι η συνέχεια του pampering day at home. Επέλεξα να αναφερθώ στην περιποίηση των ποδιών σε ξεχωριστή ανάρτηση.
p.s.2 Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις, ιδιαίτερα για απολεπιστικά προϊόντα ποδιών!

7 σχόλια:

  1. Την κατάλληλη εποχή ήρθε αυτό το post! Τα έχω παραμελήσει τα πόδια μου και δεν πρέπει! Όντως αν έβγαινε σε μέντα δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά να το πάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στον τελευταίο κατάλογο που έπεσε στα χέρια μου είδα πως είχε ένα με πράσινο τσάι και νομίζω πως είχε και μέντα. Αλλά δεν είμαι σίγουρη!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα μυρωδιά πρέπει να έχουν!! Όντως η πιο δύσκολη εποχή για τα πόδια μας είναι το καλοκαίρι!! Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το down n dirty από getfresh!! Μυρίζει μέντα και φρεσκάδα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τονώνει τα πόδια να μαντέψω?

      Διαγραφή
    2. Αχ ξέχασα να το γράψω!! :P Είναι scrub ποδιών!! :)

      Διαγραφή
    3. Ναι και εγώ χρησιμοποιώ το ίδιο με την Ντίνα αλλά το συνδυάζω με μία ελαφρόπετρα. Πραγματικά πολύ καλό scrub! Έχεις δίκιο, δύσκολη εποχή για τα πόδια!

      xx
      FashionEvELand | FEEL

      Διαγραφή