Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

August: samples i used


Αρκετά μπορώ να πω ήταν και αυτή τη φορά τα δείγματα που χρησιμοποίησα μέσα στον μήνα Αύγουστο. Ναι, το ξέρω μην σας κάνει εντύπωση που τα τελείωσα Αύγουστο και η ανάρτηση γράφεται Οκτώβριο, αλλά δεν πρόλαβα να γράψω ανάρτηση για αυτά τον προηγούμενο μήνα. Εξάλλου δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο Σεπτέμβριος και ήδη είμαστε στον Οκτώβρη!



Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Pom Pon είναι τα αγαπημένα μου. Έτσι λοιπόν φαντάστηκα ότι κι αυτά, μιας και είναι από τα καινούρια που έβγαλε η εταιρία, θα μου αρέσουν. Δυστυχώς δεν μου άρεσαν καθόλου! Η μυρωδιά τους ήταν εξαιρετική, αλλά ούτε ήταν πολύ υγρά, ούτε αφαίρεσαν αποτελεσματικά το μακιγιάζ μου. Άσε που έκαναν τα μάτια μου να τσούζουν, πράγμα το οποίο δε συνέβη ποτέ με τα προηγούμενα. Οπότε, δεν είναι κάτι που θα αγοράσω. Αυτό όμως που με στεναχώρησε περισσότερο είναι πως στα καταστήματα βλέπω μόνο τα καινούρια μαντηλάκια Pom Pon και κανένα από τα παλιά!! Κρίμα! Οπότε περιμένω τις προτάσεις σας για τα δικά σας αγαπημένα μαντηλάκια!!!


Επόμενα είναι κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη Fresh Line. Τα συγκεκριμένα μου άρεσαν πολύ! Αυτός ήταν μάλιστα κι ο λόγος που το ένα από τα δύο μπήκε ήδη στη wishlist μου. Πρόκειται για δύο δείγματα από το σαμπουάν της σειράς Ερατώ και δύο δείγματα από τη μαλακτική κρέμα της ίδιας σειράς. Εξαιρετικά και τα δύο και πολύ αποτελεσματικά. Επίσης έχουν πολύ ωραία μυρωδιά η οποία μένει στα μαλλιά.


Αυτό το σαμπουάν από τον Παπουτσάνη μου άρεσε πολύ για τον καθαρισμό των πινέλων μου. Δεν το χρησιμοποίησα στα μαλλιά μου. Δεν ξέρω αν πωλείται στα καταστήματα. Δεν είναι κάτι που θα αγόραζα πάντως, γιατί οποιοδήποτε σαμπουάν θεωρώ είναι αποτελεσματικό στον καθαρισμό πινέλων.


Για το τέλος άφησα ακόμη ένα αφρόλουτρο της Palmolive, όπως είδατε και στα δείγματα που χρησιμοποίησα τον Ιούλιο. Ωραίο κι αυτό, δεν θα το αγοράσω προς το παρόν, γιατί έχω τόσα αφρόλουτρα που νομίζω πως για έναν χρόνο είμαι καλυμμένη!


Τα προϊόντα μαλλιών ήταν στα 8 ml έκαστο και το αφρόλουτρο στα 10 ml. Η συσκευασία με τα μαντηλάκια περιείχε 5 τεμάχια. Όσο για το σαμπουάν του Παπουτσάνη, δεν αναγραφόταν ποσότητα στη συσκευασία, ή αναγραφόταν και σβήστηκε.


Αυτά από μένα...
Τα λέμε σύντομα...



11 σχόλια:

  1. Ωραίο post! Μ' αρέσει που είσαι ειλικρινής και τα λες όλα όπως είναι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσησα να ξεκινήσω το blog μου. Για να λέω την ειλικρινή μου γνώμη για τα προϊόντα που δοκιμάζω! Χαίρομαι που σου αρέσει αυτό!!!

      Διαγραφή
  2. To afroloutro to pira kai malista 1+1 dwro..alla den trelainomai!den tha to xanaprw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γω δεν τελάθηκα. Θα μου πεις: Πόσο να τρελαθεί κανείς με ένα αφρόλουτρο???

      Διαγραφή
    2. aaa min to les!!ta palmolive px ta aromatherapy (to mwv kai to kokkino) ta agapw kai ta agorazw xronia!!!!

      Διαγραφή
  3. Το αφρόλουτρο μ'αρέσει κι εμένα πολύ, με το Argan oil! Η Fresh Line έχει μυρωδιές που μένουν, πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο ποστ!! Τα μαντιλάκια και το αφρόλουτρο τα έχω δοκιμάσει και εγώ σε δειγματάκια και μου άρεσαν πολύ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια αναρτηση, δεν εχω καποια αγαπημενα μαντιλακια δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα, γιατί κ γω δεν ξέρω ποια να πάρω την επόμενη φορα...

      Διαγραφή