Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

EMPTIES #7




Κάθε φορά που κάνω ανάρτηση με τα empties όλο σκέφτομαι πως μάλλον έπρεπε να τη γράψω νωρίτερα γιατί όλο έχω αρκετά πράγματα, πράγμα που σημαίνει πως και η ανάρτηση θα είναι μεγάλη! Έτσι κι αυτή η φορά, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, δεν θα διαφέρει από τις προηγούμενες!



1. Wella lifetex (επαγγελματικό προϊόν κομμωτηρίου) προϊόν για την ενυδάτωση των μαλλιών και του σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο. Δεν θα πω πολλά. Δεν έκανε τίποτα! Δεν μου άρεσε και δεν θα το ξαναπάρω. Να τονίσω πως το χρησιμοποιούσα μόνο στα μαλλιά μου.
2. Fresh Line σαμπουάν Τερψιχόρη (75ml). Πάρα πολύ ωραίο σαμπουάν με πολύ ωραία μυρωδιά που έμενε στα μαλλιά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα τιμήσω σαμπουάν της συγκεκριμένης εταιρίας!
3. Seliar argan hair secrets(100ml) μάσκα μαλλιών. Παρόλο που ενθουσιάστηκα όταν είδα το συγκεκριμένο προϊόν στο cherrybox Ιουλίου/Αυγούστου απογοητεύτηκα από την πρώτη χρήση. Πραγματικά δεν έκανε τίποτα στα μαλλιά μου. Σίγουρα δεν θα το αγοράσω.
4. Just Cavalli Her bath & shower gel (30ml). Στα empties, empties #5, empties #6 σας μίλησα ήδη για τη συγκεκριμένη σειρά, οπότε δεν θα σας κουράζω παραπάνω με αυτό.


5. Bode Sterillium Gel (475ml). Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό. Είναι το αγαπημένο μου προϊόν κατά των μικροβίων για τα χέρια. All time classic!
6. Carroten αντηλιακό γαλάκτωμα σε σπρέι SPF 15. Τη δουλειά του την έκανε. Η αλήθεια να λέγεται. Ο λόγος που δεν θα το αγοράσω ξανά είναι το γεγονός ότι τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα, συγκριτικά με το ίδιο προϊόν σε άλλη μορφή, ή και με άλλα αντηλιακά.
7. The Body Shop Nutriganics foamming facial wash(150ml). Τίποτα το ιδιαίτερο κι αυτό. Δεν θα το αγόραζα ξανά. Από την ίδια σειρά έχω δοκιμάσει και την κρέμα ματιών(την οποία προσπαθώ να τελειώσω) και δεν μου αρέσει ούτε αυτή. 


9. Basil φυτικό ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση.
10. CounterBite λοσιόν σώματος με εντομοαπωθητική δράση.
Δε σας γράφω κάτι για αυτά γιατί θα κάνω ξεχωριστό post συγκρίνοντάς τα!


Και πάμε σε κάποια προϊόντα μακιγιάζ(και ντεμακιγιάζ).
11. Pom Pon eyes &face υγρά μαντηλάκια για ντεμακιγιάζ.
12. Oriflame wonderlash mascara(8ml). Αγαπημένη μου μάσκαρα! Την έχω αγοράσει ήδη 2 φορές και σίγουρα θα υπάρξουν κι επόμενες!
13. Essence stay natural concealer(1.5ml). Δεν θα το ξαναπάρω. Γιατί; Δείτε εδώ.
14. Glamorous μολύβι χειλιών(και ματιών) νούμερο 36. Απαράδεκτο. Δεν μου άρεσε καθόλου! Δεν είχε καθόλου διάρκεια και καθόλου χρωματική απόδοση!



15. Petalos de rosa υγρά μαντηλάκια. Τα χρησιμοποιούσα για τον καθαρισμό των χεριών μου μετά το μακιγιάζ. Οk. Σαν όλα τα μαντηλάκια αυτού του είδους έκαναν τη δουλειά τους. Δεν θεωρώ πως θα ήταν αποτελεσματικά για την αφαίρεση του μακιγιάζ, μιας και δεν ήταν πολύ υγρά!


16. Essence nail art express dry drops. Πολυαγαπημένες και αγορασμένες ήδη 3 φορές!

Το ξέρω πως στη συγκεκριμένη ανάρτηση για τα περισσότερα προϊόντα η γνώμη μου δεν ήταν θετική, όμως προτιμώ να σας λέω την πραγματική μου γνώμη για ότι έχω δοκιμάσει και τελειώσει. Εξάλλου, θεωρώ πως όπως έχουμε δικαίωμα να μιλάμε συνέχεια για τα πράγματα που αγαπάμε, έχουμε και το δικαίωμα να λέμε και για τα πράγματα που δεν αγαπάμε, που δεν μας άρεσαν και που δεν ήταν αποτελεσματικά για εμάς!

Συμφωνείτε;
Τα λέμε σύντομα...



17 σχόλια:

  1. ontws polla proionta!!!!!!Ta etoimazw ki egw twra kai exw paraaaaaaaa polla!! :D :D
    ta prasina pom pon den mou aresan polu :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όμως όλα τα παλιά τα σταμάτησαν. και τα καινουρια που δοκίμασα με υαλουρονικό οξύ(ροζ) δεν μου άρεσαν καθόλου!!!

      Διαγραφή
    2. Ase!Oi perissoteres auto leme!Makari(leme twra) na diavasei i etairia kanena blog kai na xanakukloforisei ta palia!!!!

      Διαγραφή
    3. ta palia den ta xerw koritsia gt den xrhsimopoiw suxna mantilakia!
      pantws ta roz pou kukloforoun twra einai arketa kalutera apo ta prasina..ta prasina me etsouzan kiolas!

      Διαγραφή
  2. Το body lotion από Cavalli και η μάσκαρα από Oriflame είναι και δικά μου αγαπημένα προϊόντα (ειδικά το πρώτο). Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, αλλά η σειρά με βανίλια Μαδαγασκάρης από TBS είναι το κοντινότερο dupe στο συγκεκριμένο άρωμα! Μιλάμε δεν καταλαβαίνεις διαφορά! Πάρε το άρωμα και θα με θυμηθείς!

    Επίσης σήμερα μου ήρθε το πακέτο σου, ανέβασα φώτο στο instagram κι αύριο θα την ανεβάσω και στη σελίδα στο fb, δε σ'έχω βρει ρε σε κάποιο απ'τα δύο για να σε tagάρω, έχεις istagram και σελίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oute instagram exw!!! Tha paw na murisw auto pou les sta TBS. Agapimeno mou apo ekei einai to body mist night jasmine!!!try it!!!

      Διαγραφή
  3. Είχε κουνούπια ακόμα και μέχρι πριν κάποιες μέρες! Καταλαβαίνω γιατί τόσα εντομοαπωθητικά! Τη μάσκαρα από Oriflame με κάνεις να θέλω να τη δοκιμάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο ολα αυτα τα προϊοντα εχω χρησιμοποιησει μονο το σαμπουαν fresh line ααα και το concelear essence...τη μασκαρα πρεπει να τη δοκιμασω οπωσδηποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ!
    Την μάσκαρα την είχα παλιά και όντως ήταν πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραία ανάρτηση το concealer το είχα και εγω , το έχω πάρει τρεις φορές μέχρι στιγμής , καλο αλλα το βαρέθηκα λέω να δοκιμάσω κάποιο άλλο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ ωραια ολα, το κονσιλερ το χω και εγω καλουτσικο ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή