Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

October: samples I used


Μου άρεσε πολύ που ξεκίνησα εδώ και λίγους μήνες τη σειρά αναρτήσεων: samples I used, διότι αυτό με κάνει να θέλω να χρησιμοποιώ τα δείγματα που έχω και να μην τα αφήνω να κάθονται και να γίνονται όλο και περισσότερα, χωρίς να τους δίνω καμία σημασία.
Αυτό το μήνα ουσιαστικά (μέσω δειγμάτων) δοκίμασα 3 μόνο προϊόντα.

1.


Estee Lauder Double Wear Light 

2 δείγματα, 1 ml έκαστο.
Το κάθε δείγμα μου έφτασε για μία μόνο χρήση. Μου άρεσε που η απόχρωσή του ήταν ακριβώς το χρώμα μου. Απλωνόταν πολύ πολύ εύκολα και έχει μέτρια προς καλή κάλυψη. Σε καμία περίπτωση full κάλυψη. Για τη διάρκειά του δεν μπορώ να πω κάτι διότι και τις 2 φορές που το φόρεσα ήταν για περίπου ένα τρίωρο. Δεν μου έφτασε η ποσότητά τους για  να το δοκιμάσω μια μέρα που θα βαφόμουν απ' το πρωί και θα χρειαζόταν να το φοράω για πολλές ώρες. Δυστυχώς. Δεν νομίζω να το πάρω. Δεν νομίζω πως με 2 φορές μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το κατά πόσο είναι καλό ή όχι!



2.


Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream(δεν αναγραφόταν η ποσότητα).

Μία πολύ πολύ ωραία ενυδατική κρέμα. Αυτή μου άρεσε! Το συγκεκριμένο δείγμα έφτασε για περίπου 6-8 χρήσεις, αν θυμάμαι καλά. Εφόσον την άπλωνα στο πρόσωπό μου, το δέρμα μου ήταν εξαιρετικά απαλό, και απόλυτα ενυδατωμένο. Δεν είναι κάτι όμως που θα αγοράσω, διότι απ' ότι ξέρω, η σειρά με το λιβάνι (frankincense) απευθύνεται σε πιο μεγάλες ηλικίες. Γι' αυτό κι εγώ τη χρησιμοποιούσα ως κρέμα νυχτός. 

3.


Pom Pon eyes and face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

Για τα μαντηλάκια αυτά σας έχω ήδη γράψει, οπότε δε θα σας κουράσω παραπάνω.


Αυτά λοιπόν ήταν τα δείγματα που χρησιμοποίησα το μήνα Οκτώβρη.


Τα λέμε σύντομα...

10 σχόλια:

  1. Είναι ωραία αυτά τα post με δειγματάκια! Να κάνεις κι άλλα, μας αρέσουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αρέσει αυτή σου η στήλη!!!Για τα μαντηλάκια...το έχουμε ξαναπεί!συμφωνώ απόλυτα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία ιδέα αυτη η στήλη ,συνέχισε έτσι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα δεν ειναι τελειο οταν τα δειγματακια foundation ειναι η αποχρωση σου και δεν χρειαζεται να τα πετάξεις!!!! Τα μαντιλακια μονο εχω δοκιμασει και μου αρεσουν αρκετα αν και δεν ειμαι πολύ φαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα πάρει κάτι πράγματα από Estee Lauder και ζήτησα δείγμα για το συγκεκριμένο foundation και μου έδωσε η κοπέλα με βάση την επιδεμρμίδα μου. Γι' αυτό μου ταίριαξε το χρώμα!

      Διαγραφή
  5. την ενυδατική με το λιβάνι τη δοκίμασα κι εγώ από δειγματάκι και μου άρεσε πάρα πολύ! Αλλά συμφωνώ μαζί σου, δεν θα την αγόραζα γιατί απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες (ας μην επιβαρύνουμε το δέρμα μας με περιττά!). Και επίσης συμφωνώ με το make up της Estee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή