Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Comparison: Micellaire Waters



Νερό για τον καθαρισμό του προσώπου;
Κι όμως το είδαμε κι αυτό. Κι όχι μόνο το είδαμε, αλλά το δοκιμάσαμε. Κι όχι μόνο το δοκιμάσαμε, αλλά μας άρεσε!
Οι περισσότερες ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο καθαρισμού του προσώπου, αλλά και του μακιγιάζ που να είναι εύκολος. Και ναι, τα μαντηλάκια είναι ένας εύκολος τρόπος, αλλά δεν είναι καλά για την επιδερμίδα μας. Σίγουρα ούτε τα νεράκια αυτά είναι τόσο καλά όσο θα ήταν ένα γαλάκτωμα ή ένα balm, αλλά υπάρχουν κάτι βράδια που το μόνο που θέλουμε είναι να ξεβαφτούμε ως δια μαγείας και να πέσουμε για ύπνο. Για αυτά τα βράδια, σίγουρα ένα τέτοιο προϊόν είναι ότι πρέπει!

3 είναι αυτά που δοκίμασα εγώ και τα βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.
Αν σκεφτεί κανείς ότι και τα τρία κάνουν την ίδια δουλειά, δεν υπάρχουν πολλά να πω για το καθένα.
Για μένα το καλύτερο είναι της Bioderma. Απλά γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό. Δεν ερεθίζει τα μάτια, ούτε το πρόσωπο, και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολύ προϊόν για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Από θέμα τιμής, θεωρώ ότι πιο συμφέρουσα τιμή έχει το Bioderma. Τα 500 ml μπορούμε να τα βρούμε στα 12 ευρώ περίπου(από ηλεκτρονικό φαρμακείο), της L'Oreal στα 5 ευρώ τα 200 ml και της Diadermine 200 ml 5 ευρώ περίπου.
Για το Diadermine έχω κάνει ήδη review οπότε δεν θα πω περισσότερα. Δεν μου άρεσε και δεν θα το αγοράσω ξανά. Επίσης, να αναφέρω πως δεν είναι υγρό σαν τα άλλα δύο, αλλά είναι τζελ. Κι αφού σας είπα για το diadermine συνεχίζω τη σύγκριση μόνο των άλλων δύο. Από θέμα συσκευασίας πάλι νικητής είναι το Bioderma. To L'Oreal έχει ένα στόμιο που δεν σε βοηθάει καθόλου να υπολογίσεις την ποσότητα που θέλεις, οπότε καταλήγεις να σπαταλάς προϊόν. Βέβαια της L'Oreal μπορείς να το βρεις πιο εύκολα, μιας και το έχουν και καταστήματα καλλυντικών αλλά και σούπερ μάρκετ.
Να τονίσω πως ήδη έχω τελειώσει 750 ml Bioderma, 200 ml L' Oreal και 200 ml Diadermine. Οπότε δοκίμασα αρκετά και τα τρία και δεν έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα.
Στο μέλλον θέλω να δοκιμάσω και της Garnier, οπότε, αν το έχετε δοκιμάσει θα περιμένω να μου πείτε τη γνώμη σας, και φυσικά θέλω να μου γράψετε και το δικό σας αγαπημένο νεράκι καθαρισμού!



Τα λέμε σύντομα...

9 σχόλια:

  1. για της loreal θα συμφωνησω ολα τα στομια τους είναι τεράστια και χαλάς ένα σωρό προιόν. της diadermine το ειχα δοκιμασει οπως λες ειναι τζελ και δεν κάνει τίποτα ουαου ! της bioderma δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα θα ήθελα όμως και της garnier επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. της bioderma να το δοκιμάσεις!
      Είναι αποτελεσματικότατο.
      Όσο για της garnier, κι εγώ περιμένω να δω σχόλια για να δω αν αξίζει τον κόπο, ή όχι!

      Διαγραφή
  2. Τζινακι φαντασου οτι εμενα μου ερεθιζει τα ματια και το bioderma... οποτε σκεψου τα αλλα! Παρ'ολα αυτα θελω να δοκιμασω της garnier για τελικο καθαρισμα στο προσωπο και οχι στα ματια!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμένα το αγαπημένο μου είναι της Bioderma! Της L'Oreal θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες για το στόμιο και είναι και ο λόγος που δεν το έχω ξαναγοράσει απο τότε που μου τέλειωσε. Σε taggαρα εδώ: http://luckystar21.blogspot.gr/2014/03/food-lovers-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thanks!
      Θα το κάνω σύντομα!
      Πάντως έχουμε αρκετά κοινά στο φαγητό!

      Διαγραφή
  4. Από bioderma έχω δοκιμάσει το πράσινο, για λιπαρές επιδερμίδες και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ.. ίσως το ροζ είναι καλύτερο (θα το δοκιμάσω σύντομα). Από τα επόμενα στη λίστα για δοκιμή είναι σίγουρα και της garnier! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκίμασε πάντως και το ροζ!
      Πολλές με λιπαρή επιδερμίδα χρησιμοποιούν το ροζ χωρίς κανένα πρόβλημα. Άσε που κατά τη γνώμη μου αφού προορίζεται για ευαίσθητες επιδερμίδες, σίγουρα κάνει και για όλες τις άλλες!

      Διαγραφή