Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Empties #10 (body)


Μετά τα face empties έρχονται τα body empties. 
Τα προϊόντα σώματος από The Body Shop μου αρέσουν πάρα πολύ και ιδιαίτερα οι μυρωδιές τους. Οπότε το raspberry body butter(200 ml) και το raspberry shower gel(250 ml) μου άρεσαν πολύ. Εκτός όμως από τη μυρωδιά τους, που μου φάνηκε λίγο χημική-πλαστική. Σίγουρα όμως είναι προϊόντα που θα προτιμήσω ξανά, σε άλλη όμως μυρωδιά.
Το άρωμα slip intro της Avon στα 15 ml με βόλεψε ιδιαίτερα για να το έχω μέσα στην τσάντα. Δεν εντυπωσιάστηκα με τη μυρωδιά ούτε αυτού, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν ευχάριστη. Την επόμενη φορά που θα βρω στην avon άρωμα σε σπρέυ στα 15 ml πάλι, θα δοκιμάσω άλλη μυρωδιά.
Ένα από τα προϊόντα που δε λείπει ποτέ από το μπάνιο μου είναι το λαδάκι σώματος. Αυτή τη φορά τελείωσα το υποαλλεργικό βρεφικό λάδι με φυσικό αμυγδαλέλαιο από τη Nivea. Το πίσω αυτοκόλλητο ξεκόλλησε από τη συσκευασία οπότε δε μπορώ να σας πω πόσα ml ήταν. Μου άρεσε πάντως και ίσως το ξαναπάρω. Γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα λαδάκια για την ενυδάτωση του σώματός μου.
Είμαι σίγουρη πως για την κρέμα σώματος(30 ml) just cavalli her έχετε βαρεθεί να με ακούτε να μιλάω, οπότε απλά θα σας πω πως είναι μια από τις αγαπημένες μου μυρωδιές.
Η echo hand cream της farcom είναι μία κρέμα χεριών για την οποία σας έκανα αναλυτική ανάρτηση σύγκρισης με άλλες κρέμες χεριών. Δε νομίζω να την ξαναπάρω μόνο και μόνο γιατί έχει parabens παρόλο που μυρίζει ωραιότατα.
Μία από τις πιο καινούριες οδοντόκρεμες που υπάρχουν στην αγορά είναι η white now triple power gold της Aim. Μου άρεσε, αλλά αυτή που χρησιμοποιώ τώρα (Oral B Pro Expert) μου αρέσει περισσότερο. Μου άρεσε πολύ που έχει μπλε χρώμα και βλέπεις όλο το στόμα σου μπλε, αλλά-δεν ξέρω γιατί-λέκιασε αρκετά την οδοντόβουρτσά μου(ηλεκτρική oral b). Ακόμη ένα μειονέκτημά της είναι η σχέση ποσότητας-τιμής. Είναι μόλις στα 50 ml και αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ.



Για το τέλος σας άφησα τα υπεραγαπημένα μου υγρά μαντηλάκια με ήπια αντισηπτική δράση για παιδιά από ΑΒ Βασιλόπουλο(παράγονται από την ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ). Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτά. Η συσκευασία, τα χρώματα, το πόσο εμποτισμένα είναι και το τελειότερο σε αυτά είναι η μυρωδιά τους. Μου μυρίζουν σαν πράσινο μήλο. Για την ακρίβεια η μυρωδιά τους μου θυμίζει ένα παιδικό σαμπουάν σε κίτρινη πλαστική συσκευασία με φουξ και μπλε ή πράσινα γράμματα που κυκλοφορούσε πολλά πολλά χρόνια πριν(ίσως καμιά 15αριά). 


Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
Αν όχι, θα σας έλεγα σίγουρα να δοκιμάσετε τα υγρά αυτά μαντηλάκια!



Τα λέμε σύντομα...



p.s. Αν θυμάται κάποια από εσάς σε ποιο σαμπουάν αναφέρομαι ας μου το γράψει. Ίσως ήταν wash & go, αλλά δεν είμαι σίγουρη...


13 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα όλα! Το Just Cavalli Her είναι λατρεμένο, το ίδιο και η κρέμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρησιμοποιω και εγω τα μαντηλακια και θα συμφωνησω απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα body butters από Body Shop μεγάλη αγάπη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα I love... είναι πολύ ωραία!
      Αλλά αυτά θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση...

      Διαγραφή
  4. body butters, σταθερη αξία!
    eimai prwti fora sto blog soy!poli kali douleia!
    elpizw na se dw suntoma kai sto diko m!

    keep in touch!

    vicky

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ήδη μέλος στο δικό σου(καιρό τώρα μέσω bloglovin).
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία φαν των μωρομαντηλων και εγω θα τα ψάξω στον βασιλοπουλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία empties κοπέλα μου ;)
    Την συγκεκριμένη οδοντόκρεμα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά μάλλον θα το ξανασκεφτώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε καλυτερα την oral b pro expert.
      Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να την έχουν και σε προσφορά αυτή την περίοδο.

      Διαγραφή