Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Empties #11 (hair)


face empties... ακολούθησαν body empties... και σήμερα hair empties!
Δύο σαμπουάν, δύο μάσκες, δύο λάδια, κι ένα spray conditioner.


Για τη σειρά HairX restore therapy της Oriflame θα σας μιλήσω μέσα στο μήνα σε ξεχωριστή ανάρτηση. Δε θα σας πω πολλά οπότε σήμερα. Είναι πάντως μία σειρά η οποία δεν με άφησε ικανοποιημένη και δεν θα αγοράσω ξανά. Από τα τρία προϊόντα(σαμπουάν, μάσκα, λάδι) μόνο το ένα είναι εξαιρετικό και σίγουρα θα προτιμήσω ξανά στο μέλλον. Κι επειδή στην ανάρτηση που σας ανέφερα ουσιαστικά θα συγκρίνω τη συγκεκριμένη σειρά της Oriflame με την αντίστοιχη της Avon, την advance techniques 360 nourishment με moroccan argan oil, ούτε για τη δεύτερη μάσκα θα σας μιλήσω αναλυτικά σήμερα. Απλά θα σας πω πως δεν είναι ένα προϊόν που θα αγοράσω ξανά μιας και δεν έκανε τίποτα στα δικά μου μαλλιά.
 Για τα λάδια μαλλιών που έχω δοκιμάσει έχω ήδη γράψει ανάρτηση . Το L' Oreal Elvive extraordinary oil είναι είναι ένα από αυτά. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου και δε νομίζω να το αγοράσω στο μέλλον, παρόλο που έχει εξαιρετική μυρωδιά και ωραιότατη συσκευασία. Όσο για το spray conditioner για ανάλαφρα μαλλιά της Pantene μπορώ να πω πως μου άρεσε. Δεν με ξετρέλανε, δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο βήμα στη haircare routine μου, μιας και είμαι της άποψης πως μία καλή μάσκα και ένα λαδάκι ή μία leave in κρέμα είναι αρκετά, αρκεί να βρεις αυτά που είναι ιδανικά για τα δικά σου μαλλιά. Ίσως το αγοράσω ξανά, ίσως όχι. Θα δείξει. 
Για το τέλος σας άφησα το σαμπουάν της Kyana Herboria max. Αξίζει! Δίνει λάμψη, ενυδάτωση και απαλότητα στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Μου άρεσε πολύ,σε σημείο που σκέφτομαι να σας κάνω review post για το συγκεκριμένο. Στο μέλλον, όταν τελειώσουν όσα σαμπουάν έχω ήδη στην κατοχή μου είναι σίγουρα ένα από αυτά που θα αγόραζα ξανά.

Ακόμη ένα empties post έφτασε στο τέλος του.

Τί προϊόντα τελειώσατε εσείς πρόσφατα;


Τα λέμε σύντομα...



9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία!Εγώ μόνο το spray conditioner της Pantene έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει τρομερή δουλειά. Μιλάω πάντα για τα δικά μου μαλλιά που έχουν υποστεί πολλά και είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και ξηρά. Ίαως το αγοράσω ξανά στο μέλλον. Who knows???

      Διαγραφή
  2. αυτο το σπρει της pantene το είχα πάρει κ εγώ , μάπα το καρπούζι! τπτ δεν μου έκανε, γενικα οτι σπρει της pantene εχω παρει ή με πιανει φαγουρα ή μου τα κάνει λαδωμένα τα μαλλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ εγώ νόμιζα θα με κράξετε που έγραψα ότι δεν τρελάθηκα μαζί του γιατί οι περισσότερες είναι υπερευχαριστημένες!
      Δεν θεωρώ ότι θρέφει τα μαλλιά. Ίσως βοηθάει στην προστασία τους από τη θερμότητα λίγο, αλλά ούτε αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά!

      Διαγραφή
  3. Να το κάνεις το review για το σαμπουάν, χρησιμοποιώ το ίδιο και το ίδιο σαμπουάν και ίσως να έκανε καλό στα μαλλιά μια αλλαγή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To herboria max πραγματικά είναι από τα σαμπουάν με τα οποία είδα διαφορά στα μαλλιά μου. Δοκίμασέ το. Ειδικά αν έχεις βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά!
      Λογικά το επόμενο post που θα κάνω θα είναι αυτό!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Το elvive το λάτρεψα κ εγώ! Οικονομικοτατο κ αποτελεσματικοτατο!! Φιλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή