Σάββατο 26 Απριλίου 2014

March: samples I used


Ακόμη ένα αγαπημένο μου σαμπουάν με αλόη και προβιταμίνη Β5 του Κορρέ έφτασε στο τέλος του, κι εκτός από αυτό, μέσα στο Μάρτη δοκίμασα και το Propoline σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με ηλίανθο και μέλι της Apivita. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ και φυσικά είναι από δύο αγαπημένες ελληνικές εταιρίες. Ακόμη μία ελληνική εταιρία που "γνώρισα" το Μάρτη ήταν η Bodyfarm της οποίας τελείωσα δύο δείγματα με γαλάκτωμα σώματος με λάδι ελιάς. Χάρισαν στο δέρμα μου ωραία ενυδάτωση, παρόλο που η σύστασή του ήταν αρκετά λεπτόρρευστη. Η μυρωδιά του δε μου άρεσε ιδιαίτερα, οπότε δεν θα το προτιμήσω σε μελλοντικές αγορές μου. Το τελευταίο δείγμα που τελείωσα είναι το ideal flawless foundation της Avon στην απόχρωση Natural Beige. Μου άρεσε πάρα πολύ, και παρήγγειλα κι άλλα. Αυτή τη στιγμή το έχω σε 6 αποχρώσεις, οπότε μπορώ να πετύχω ακόμη περισσότερες συνδυάζοντάς τες.


Το σαμπουάν του Κορρέ ήταν 40 ml, της Apivita 10 ml κι από 9 ml τα γαλακτώματα. Δυστυχώς για το foundation δε γνωρίζω τα ml διότι ούτε στη συσκευασία, ούτε στο κουτάκι του αναγράφεται.



Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε δείγματα;



Τα λέμε σύντομα...


8 σχόλια:

  1. Εχω το σαμπουάν!Μου αρέσει αλλά επειδή δεν κάνουν αφρό νιώθω οτι δεν καθαρίζουν τα μαλλιά μου,οπότε δν τα χρησιμοποιώ συχνά!
    Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ δείγματα αλλά το κακό είναι οτι δεν βρίσκεις εύκολα!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δε με ενοχλεί γιατί ξέρω πως δεν έχει τα "κακά" αφριστικά συστατικά. Μόνο στο πρώτο χέρι δεν κάνει τρελό αφρό. Στο δεύτερο κάνει κανονικότατο. Βρέχε όσο πιο καλά μπορείς τα μαλλιά σου για να μπορέσει να κάνει παραπάνω αφρό!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει σαμπουάν αυτών των εταιρειών αλλά θα το ήθελα! Αν πετύχω κάπου δειγματάκια θα τα αρπάξω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσουν πολύ τα φαρμακευτικά προϊόντα μαλλιών. Πολλά του εμπορίου μου δημιουργούν πρόβλημα δυστυχώς.

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραία δειγματακια girl! Θέλω να δοκιμάσω τα σαμπουάν. Φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και τα 2 ωραία και δεν έχουν πολλά "άγρια" χημικά οπότε είναι από αυτά που γενικά προτιμώ! Πιστεύω θα σου αρέσουν!

      Διαγραφή
  4. Ειναι πολυ ωραια τα δειγματακια δυστυχως ομως εγω παντα ξεχναω να χρησιμοποιησω τα δικα μου:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλ' το στο πρόγραμμα γιατί είναι κρίμα να χαλάνε και να πετιούνται! Διαφορετικά, χάρισέ τα. Εγώ αυτό κάνω όταν δεν ταιριάζουν στον τύπο μου ή είναι κάτι που λογικά δεν θα χρησιμοποιήσω. Αν και γενικά είναι ωραία, γιατί μπορείς να δοκιμάσεις καινούρια προϊόντα!

      Διαγραφή