Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

REVIEW: Herboria max shampoo by Kyana




Η προηγούμενή μου ανάρτηση ήταν για τα προϊόντα μαλλιών που τελείωσα το τελευταίο διάστημα. Ένα από αυτά ήταν και το σαμπουάν της Kyana Herboria MAX. 
Είναι στα 250 ml και μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια γύρω στα 10 ευρώ. Είναι ένα σαμπουάν με έλαιο argan και προορίζεται για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα μαλλιά.
Μου άρεσε πάρα πολύ. Γενικά τον τελευταίο καιρό, αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα με τα σαμπουάν. Όλα όσα αγόρασα και χρησιμοποίησα μου προκαλούσαν τρελή φαγούρα και ξηροδερμία. Άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο. Το herboria max ευτυχώς δεν ήταν ένα από αυτά. Μου άρεσε η σύστασή του, η απλή συσκευασία του και η διακριτική κι ωραία μυρωδιά του. Μου άρεσε που καθάριζε τα μαλλιά μου και τα μαλάκωνε. Με εντυπωσίασε η λάμψη και η ζωντάνια που τους έδινε. Γενικά, κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα ένιωθα σα να μου έλεγαν τα μαλλιά μου "ευχαριστώ". Θεωρώ επίσης πως ξεμπέρδευε κιόλας τα μαλλιά, πράγμα το οποίο δεν συναντάω συχνά σε σαμπουάν. 

Το σαμπουάν αυτό είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω μέσω του cherrybox(όπως καταλάβατε κι από τη φωτογραφία) και είναι ένα από τα αγαπημένα μου κι από αυτά που θα προτιμήσω ξανά στο μέλλον. Πάντως, 2 προϊόντα έχω δοκιμάσει από Kyana και ήταν και τα δύο αποτελεσματικότατα. Αν βρεθώ σε κομμωτήριο με αυτή την εταιρία, θα δοκιμάσω μάλλον και κάποια μάσκα μαλλιών, ή λακ!


Έχετε κάποιο αγαπημένο προϊόν μαλλιών της Kyana;



Τα λέμε σύντομα...

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ καλό! Έχω δοκιμάσει μόνο το spray color protect και αν και δεν έχω βαμμένα μαλλιά μου άρεσε γιατί τα έκανε ευκολοχτένιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το colour protect ήταν το πρώτο προϊόν που δοκίμασα από kyana και μου άρεσε τόσο που το έχω πάρει σίγουρα 3 φορές.

      Διαγραφή