Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Apivita masks: Οικογενειακή υπόθεση

Ίσως έχετε βαρεθεί να βλέπετε και να διαβάζετε για τις συγκεκριμένες μάσκες στο blog αυτό, αλλά τί να κάνουμε; Οι αδυναμίες δεν κρύβονται!
Λίγους μήνες πριν έγραψα μία ανάρτηση δείχνοντας τις μάσκες που χρησιμοποίησα τότε, και τις συνέκρινα με τις αγαπημένες μου. Σήμερα απλά θα σας δείξω ποιες μάσκες προτιμούν η μαμά μου και η αδερφή μου, μιας και δεν έχουν τον ίδιο τύπο δέρματος με εμένα, οπότε διαφέρουν και οι ανάγκες μας.

Η μαμά μου λοιπόν απόλαυσε το απολεπιστικό τζελ με βερύκοκο, στη συνέχεια τη μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με φραγκόσυκο και τέλος την αντιρυτιδική και συσφιγκτική μάσκα με σταφύλι.



Η αδερφή μου, έχοντας πιο λιπαρό δέρμα από εμένα και τη μαμά, με τάση για ατέλειες και ακμή, προτιμά τις πιο "ισχυρές" μάσκες. Η μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο και η μάσκα για λιπαρό δέρμα με πρόπολη, είναι πάντα από τις πρώτες της επιλογές!



Από τη στιγμή που δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τύπο δέρματος, είναι λογικό να χρειαζόμαστε και διαφορετικά πράγματα για την περιποίησή μας. Οπότε είτε έχετε κανονικό/ξηρό/ευαίσθητο δέρμα(that's me), είτε πιο ώριμο(mum), είτε λιπαρό με ατέλειες(sister) το σίγουρο είναι ένα. Μια μάσκα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! 



Κάθε πότε κάνετε μάσκες;



Τα λέμε σύντομα...

10 σχόλια:

  1. Ομολογώ ότι μόνο τις δύο μάσκες για λιπαρή επιδερμίδα έχω δοκιμάσει.. Στο μέλλον θα δοκιμάσω σίγουρα και κάποια ακόμα :)
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή μου αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω κάποια απο αυτές. Νομίζω όμως οτι η μάσκα με άργυλο θα κάνει την καλύτερη δουλειά!
    Φιλάκια
    http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο ποστ!!! Αγαπαμε μασκες apivita!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα βαρεθώ ποτέ να ακούω γι' αυτές τις μάσκες, είναι οι αγαπημένες μου και θέλω να βγάλουν κι άλλες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σου είπα, ανυπομονώ να δοκιμάσω την καινούρια με bilberry!

      Διαγραφή
  5. Έχω δοκιμάσει μόνο το scrub με βερίκοκο και μου άρεσε αρκετά.. Με τόσα θετικά σχόλια σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες από αυτές! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τις καλύτερες είναι αυτή με το ρόδι. Αν έχεις λιπαρό δέρμα, ή με τάση για ατέλειες, σου προτείνω αυτή με την πρόπολη!

      Διαγραφή