Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

REVIEW: Sephora Color Lip Last

Τις περισσότερες φορές όταν βάφομαι επιλέγω να τονίζω τα χείλη μου, παρά τα μάτια. Από μικρή το είχα αυτό. Οπότε και γενικά μου αρέσουν τα έντονα χρώματα, τα πιο μοναδικά και ιδιαίτερα. Και φυσικά ψάχνω και καλή διάρκεια σε αυτά. Τα color lip last από sephora είναι από τους "συμμάχους" σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν έχω πολλά-μέχρι σήμερα-αλλά σίγουρα έχω βάλει κάποια στο μάτι για μελλοντικές αγορές.




Έχουν κομψή και μίνιμαλ συσκευασία. 





Οι αποχρώσεις που έχω στη συλλογή μου είναι οι:
09 life in pink-matte
10 psychedelic pink-metallic
18 all you need is red-matte


από αριστερά:09,10,18



από κάτω:09,10,18



από αριστερά:09,10,18



το 09 φορεμένο


Ωραία συσκευασία, ωραία ονόματα, ωραίες αποχρώσεις, ωραία μυρωδιά, ωραία αίσθηση και ωραία διάρκεια.
Τα matte τουλάχιστον. Τα 09 και 18 είναι αυτά που προτιμώ και που προτείνω. Το 10 δε μου αρέσει γιατί είναι μεταλλικό και δεν έχει την ίδια καλή διάρκεια με τα matte. Η αλήθεια είναι πως δεν αντέχω και τη μυρωδιά του. Σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλούν οι μυρωδιές στα καλλυντικά, αλλά τη μυρωδιά του συγκεκριμένου απλά δεν την αντέχω!
Δεν "τραβάνε" τα χείλη, ούτε κάθονται άσχημα πάνω τους. Αν μάλιστα έχετε ενυδατωμένα χείλη, τότε δεν θα δείτε να τα αφυδατώνουν.
Το σίγουρο είναι πως είναι από τα αγαπημένα μου κραγιόν. Εκτός από matte & metallic είδα πως έχουν και semi matte, και τέτοιο μάλιστα θα είναι το επόμενο που θα πάρω, μιας και η απόχρωση που μου άρεσε ανήκει σε αυτή την κατηγορία. 
Η εταιρία υποστηρίζει πως οι matte και οι semi matte  αποχρώσεις διαρκούν μέχρι 10 ώρες και οι metallic μέχρι 6 ώρες. Εγώ θα πω πως εξαρτάται. Αν φορώντας ένα από αυτά φάτε, πιείτε κάτι, ή γενικώς κάνετε πράγματα που επηρεάζουν τη διάρκεια του κραγιόν, τότε σίγουρα η διάρκειά του θα είναι πιο μικρή. Αν όμως δεν κάνετε τίποτα τέτοιο, τότε πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να αντέξει 10 ώρες.
Υπάρχουν 26 αποχρώσεις, αν και στην Ελλάδα δεν τις βρίσκουμε όλες.
Όπως είναι αναμενόμενο, δυστυχώς, βρίσκω και κάτι αρνητικό σε αυτά. Είναι μόλις 0.06 oz, περίπου 1.8 ml και κοστίζουν 14 περίπου ευρώ. Οπότε θα ήθελα για 14 ευρώ να είχαν περισσότερη ποσότητα, ή για την ποσότητα που έχουν να είχαν χαμηλότερη τιμή.

Είναι σίγουρα στις top 5 επιλογές μου και είμαι σίγουρη πως αν τονίζετε περισσότερο τα χείλη σας στο μακιγιάζ και σας αρέσουν τα προϊόντα με διάρκεια, τότε θα τα αγαπήσετε!



Τα έχετε δοκιμάσει;





Τα λέμε σύντομα...


10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα! Αν και εγώ δεν επιλέγω συνήθως τόσο barbie pink ροζακια στα χείλη, όπως τα ματ που μας έδειξες. Όντως για την ποσότητά τους είναι λίγο ακριβά :)
    Με 13.50 στις εκπτώσεις παίρνεις mac...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς. Αν κ όταν έχουν έκπτωση, συμφέρουν γιατί πράγματι είναι υπέροχα!

      Διαγραφή
  2. Το 9 φορεμένο φαίνεται πολύ ωραίο. Δυστυχώς δε μου πάνε αυτά τα χρώματα χωρίς bronzer κλπ, αλλά σίγουρα μ'αρέσουν πολύ σε κοπέλες που τους ταιριάζουν. Εγώ έχω ερωτευτεί τα matte της Seventeen, αλλά θα ρίξω μια ματιά και σ'αυτά των Sephora. Πολύ καλό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφες αποχρωσεις και ωραιο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά θα ηθελα πολύ! έχω ένα lip cream από sephora και το αγαπώ τόσο για το χρώμα του όσο και για τη διάρκειά του πάνω στα χείλη! με την προσφορά της vodafone 1+1 ακούγονται ακόμα πιο δελεαστικά. χαχ!! σε περιμένω και στο δικό μου blog <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ήδη μέλος σου!
      Και τα cream lip stains είναι αγαπημένα μου! Έκαναν καλή δουλειά στα προϊόντα χειλιών τα sephora!

      Διαγραφή
  5. Το 18 είναι τόσο όμορφο! Σου πάνε πολύ και τα άλλα αν και ανοιχτές αποχρώσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή