Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Samples I used(July-November)

Όλο τον περασμένο χρόνο έκανα αναρτήσεις για τα δείγματα που χρησιμοποιούσα κάθε μήνα. Ήταν κάτι το οποίο άρεσε στις περισσότερες από εσάς, οπότε είπα να κάνω άλλη μία τέτοια ανάρτηση, αν και αυτή τη φορά θα σας δείξω ποια δείγματα χρησιμοποίησα από τον Ιούλιο εώς και το Νοέμβριο.




Για το γαλάκτωμα 3 σε 1(50 ml) της Apivita για πρόσωπο και μάτια για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ με χαμομήλι και μέλι σας έγραψα αρκετά παλαιότερα, αλλά η γνώμη μου δεν άλλαξε. Εξαιρετικό. 
Παρόλο που σε γενικές γραμμές προτιμώ συχνά τα σαμπουάν της Apivita, το συγκεκριμένο για συχνό λούσιμο με χαμομήλι και μέλι(75 ml) το δοκίμασα για πρώτη φορά, και σίγουρα είναι ένα καλό σαμπουάν. Δεν θα το αγοράσω ξανά όμως, γιατί προτιμώ το σαμπουάν με αμύγδαλο και μέλι για ξηρά αφυδατωμένα μαλλιά
Από προϊόντα προσώπου τελείωσα το ροδόνερο της medicosmetics (30 ml) που βρήκα μέσα στο beautytestbox Φεβρουαρίου. Ωραιότατο, αλλά με έντονη μυρωδιά. 
Στο beautytestbox Δεκεμβρίου βρήκα επίσης το Reviderm enzyme peeling paste (15 ml) για το οποίο δε σχημάτισα κάποια γνώμη μιας και μου έφτασε για 3 μόλις χρήσεις, και δυστυχώς δεν το χρησιμοποίησα διαδοχικές φορές για να δω την αποτελεσματικότητά του. 
Ένα προϊόν για το οποίο πριν λίγους μήνες μιλούσαν παντού, είναι η Frezyderm Volpaderm AHA face cream. Τελείωσα ένα αρκετά μεγάλο δείγμα των 15 ml, αλλά δυστυχώς αν και ήθελα να κάνει δουλειά στο δέρμα μου και να δω τα θεαματικά αποτελέσματα που πολλοί άλλοι είδαν, εμένα δεν τη δέχτηκε καλά το δέρμα μου. Όσο τη χρησιμοποιούσα έβγαζα σπυράκια(σπάνιο φαινόμενο για μένα) τα οποία έκαναν να φύγουν τουλάχιστον 5 βδομάδες. Παρόλα αυτά, τη μυρωδιά της την αγαπώ! 
Το ενυδατικό body oil με πούδρα χρυσού της Δήμητρας Γουλά από τη σειρά my handmade beauty, ήταν ένα πολυτελές προϊόν που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε(ειδικά το καλοκαίρι). 
Για να κλείσω με τα προϊόντα προσώπου, τελείωσα την κρέμα νυχτός από τη σειρά anew vitale της avon (15ml) η οποία μου άρεσε πολύ. Για αυτήν όμως την κρέμα, αλλά και για ακόμη τρία προϊόντα της ίδιας σειράς θα σας κάνω ξεχωριστή ανάρτηση στο μέλλον. 
Για το τέλος σας άφησα το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ. Το make up for ever HD foundation στην απόχρωση 120. Μου έφτασε  για 3 σχεδόν φορές το συγκεκριμένο δείγμα. Το κακό είναι ότι μου είχαν δώσει λάθος απόχρωση. Το καλοκαίρι μου έδωσαν την #120 και το φθινόπωρο πήρα άλλο ένα δείγμα στην απόχρωση #125. Συμπαθητικό foundation. Δεν τρελάθηκα. Θα μου πεις είχα και υψηλές προσδοκίες όχι μόνο λόγω των όσων άκουσα και διάβασα, αλλά και λόγω τιμής(43 ευρώ).





Σας αρέσουν τα δείγματα;
Τα χρησιμοποιείτε;



Τα λέμε σύντομα...

14 σχόλια:

  1. εγω εχω ενα τσουβαλι δειγματα και δεν λεω τα χρησιμοποιησω ακομα...οταν ενδιαφερομαι να αγορασω ενα προϊον ομως παντα δοκιμαζω πρωτα το δειγματακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα χρησιμοποιείς. Κρίμα είναι. Εγώ χαίρομαι πολύ όταν τα χρησιμοποιώ και δεν πάνε χαμένα!

      Διαγραφή
  2. Τέλειο ποστ...μου αρέσουν τα δειγματα..μου αρέσει να δοκιμάζω κάτι προτού το αγοράσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπώ πολύ τα δείγματα και εγώ! Τους τελευταίους μήνες δεν φαντάζεσαι πόσα έχω συγκεντρώσει, αλλά δεν το εχω πάρει απόφαση να αρχίσω να δοκιμάζω!! Μερικά τα κρατάω και για ταξίδια για να μην κουβαλάω πολύ βάρος στην βαλίτσα μου!! Το ροδόνερο θέλω να το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα πιο ωραία και πιο αγνά που έχω χρησιμοποιήσει.

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραιες οι επιλογες σου!
    Δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα που εδειξες, οσο για τα δειγματα αν τα πετυχω σε μικρα φακελακια τα πεταω κατευθειαν γιατι με μια φορα δεν μπορεις να καταλαβεις κατι, εκτος και αν εχω πολλα!
    Θα χαιρομουν πολυ εαν εριχνες μια ματια στο ολοκαινουριο blog μου!
    Φιλια!
    Ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι. Με μια μόνο χρήση δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα οπότε άδικος κόπος!

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ είμαι μαζώχτρα δειγμάτων και τα χρησιμοποιώ στα ταξίδια. Πολύ ενδιαφέρον ποστ, έχω δοκιμάσει μερικά απ'αυτά και συμφωνώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζινάκι είναι καλά τα σαμπουάν της Apivita γενικά? Πώς τα συγκρίνεις με αυτά άλλων εταιρειών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά από φυτικά έχω δοκιμάσει μόνο lush, fresh line, apivita. Και είναι όλα καλά. Απλά επειδή κάποιο διάστημα ότι σαμπουάν έπαιρνα από hondos & super market μου πρακαλούσε τρελή ξηροδερμία και φαγούρα, ξαναγύρισα στα apivita που εμπιστεύομαι χρόνια. Έχω ήδη κάνει ξεχωριστό review για το σαμπουάν με αμύγδαλο και μέλι που είναι σούπερ ενυδατικό. Ένα άλλο σαμπουάν τους θα μπει στα αγαπημένα μου προϊόντα για το 2014, οπότε καταλαβαίνεις πόσο τα αγαπώ! Δοκίμασέ τα και θα καταλάβεις τί εννοώ!

      Διαγραφή