Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

EMPTIES #15



Για ακόμη μια φορά, και τελευταία για το 2014, θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που τελείωσα το τελευταίο διάστημα.




Το miracle moist shampoo(300ml) και το 3 minute miracle frizz remedy deep treatment(250ml) της aussie σας έχω ξαναγράψει ότι δεν θα τα αγοράσω ξανά. Απλά και μόνο γιατί είναι ακριβά, χωρίς να κάνουν όσα υπόσχονται.
Όσο για το gliss hair repair, ultimate repair serum επανόρθωσης και λάμψης(100 ml) της Schwarzkopf πάλι δεν μπορώ να πω τα καλύτερα. Σίγουρα χαρίζει λάμψη στα μαλλιά, σίγουρα μυρίζει πολύ ωραία και αυτή η μυρωδιά διαρκεί, αλλά δεν είδα την "απόλυτη αναδόμηση" που ισχυρίζεται ότι προσφέρει. 






Για το bioderma(500 ml) αλλά και το αμυγδαλέλαιο σας έχω ήδη κάνει ξεχωριστές αναρτήσεις επίσης. Είναι δύο προϊόντα που εδώ και 15 σχεδόν μήνες δε λείπουν ποτέ από το σπίτι μου!




Για το τέλος σας άφησα κάποια προϊόντα μακιγιάζ. 
Η wonderlash mascara της oriflame και το μολύβι χειλιών no910 από the sun cosmetic είναι 2 προϊόντα που πάντα θα αγοράζω! Απλά υπέροχα και τα δύο! Της mac το see sheer κραγιόν σε αντίθεση, δεν θα το αγοράσω ξανά. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά ενώ όταν το πρωτοπήρα το φορούσα συνέχεια, μου φάνηκε πάρα πολύ δύσκολο να το τελειώσω. Ένα ακόμη αγαπημένο μου προϊόν που δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ξανά(γνωρίζετε αν έχει καταργηθεί;;;) είναι της essence το stay with me longlasting lipgloss στην απόχρωση trendsetter. Το τελευταίο προϊόν είναι από foxy ένα βουρτσάκι για τα φρύδια. Αναρωτιέστε γιατί είναι στα empties; Απλά γιατί έσπασε και θα πεταχτεί. Παρόλα αυτά, ήταν εξαιρετικό και το χρησιμοποιούσα για πολλά πολλά χρόνια. Οπότε αν το πετύχετε κάπου, δοκιμάστε το! 




Τελειώνετε συχνά προϊόντα μακιγιάζ;



Τα λέμε σύντομα...





p.s. Νικητής του χριστουγεννιάτικου giveaway μου είναι ο greek gastone(Jim Sisko), ο οποίος έχει ήδη ειδοποιηθεί, και το δωράκι του είναι ήδη στο δρόμο για το καινούριο του σπίτι!

14 σχόλια:

  1. Το bioderma είναι και δικό μου αγαπημένο! Όσο για την υγρή κερατίνη hair repair, ultimate repair serum την χρησιμοποιώ ανελλιπώς σχεδόν ένα χρόνο το τελευταίο διάστημα εναλλάξ με λαδάκι και είμαι ευχαριστημένη, διότι είναι ελαφρύ και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, οκ αναδόμηση δεν νομίζω κ εγώ ότι κάνει, αλλά μάλλον θα το ξαναπάρω!
    Θα χαρω να ρίξεις μια ματία στο blog μου: www.marenabeuaty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως τότε του ξαναδώσω μια ευκαιρία!
      Γράφτηκα κ γω στο blog σου!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια empties!!! Τα προιοντα μακιγιαζ δν τελειωνουν μ τπτ φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπάνιο φαινόμενο και για μένα, δε λέω, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις ότι κάποια τα χρησιμοποιείς πολύ! Εκτός κ αν είναι από αυτά που σου αρέσουν πολύ. Γιατί τότε σίγουρα στεναχωριέσαι!!!

      Διαγραφή
  3. Το bioderma που θα μου παει θα το δοκιμασω καποια στιγμη!!! Πολυ ωραια αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ. Εγώ λέω να δοκιμάσω και το nivea και το garnier με την πρώτη ευκαιρία!

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι τα aussie είναι όντως υπερτιμημένα αλλά δεν τα λες και κακά προϊόντα απλώς μέτρια. Το λιπ γκλος της essence μάλλον καταργήθηκε, και μου άρεσαν και μένα πολύ αυτά, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί;;;;;;;;
      Νομίζω πως είναι από τα καλύτερα της essence!
      Πολύ μέτρια όμως για την τιμή τους τα aussie! Το σαμπουάν ήταν σίγουρα καλύτερο από το conditioner, το οποίο πραγματικά δεν έκανε τίποτα για τα μαλλιά μου!

      Διαγραφή
  5. προϊόντα μακιγιάζ τελειώνω σχετικά αργά γιατί θέλω να αγοράζω καινούργια! αλλά εδώ και κάποιους μήνες είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να μην αγοράσω άλλα και να πορευτώ με αυτά που ήδη έχω :Ρ χαχ! οπότε και αρχίζουν να τελειώνουν μερικά! Και να σου πω ότι αισθάνομαι ένα δέος που τελειώνουν. χαχ :D ωραία empties. δεν ΄χω δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα για τα μαλλιά και δε θα το κάνω σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ;Ρ φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ μένα μου αρέσει πολύ αυτό που νοιωθω όταν τελειώνω προϊόντα. Ίσως για το λόγο αυτό μου αρέσουν και τόσο τα empties posts/videos!

      Διαγραφή
  6. Wow!! Τόσα πολλά empties! μπραβο μπράβο! Μου θύμισες τα Aussie, πρέπει να δοκιμάσω κάποιο ξανά! Καλές Γιορτές!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ εν μέρει με την Aussie, είναι πολύ ακριβά αλλά τουλάχιστον το σαμπουάν που δοκίμασα μου άρεσε πολύ!! Είναι το μόνο που αφήνει το άρωμα του και διαρκεί για μέρες.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Το σαμπουάν είναι πολύ καλύτερο από το conditioner!

      Διαγραφή