Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

REVIEW: Sunsilk Conditioners

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτής της χρονιάς ήταν οι μαλακτικές κρέμες μαλλιών της sunsilk. Αρχικά αγόρασα την κίτρινη, κι επειδή έμεινα ικανοποιημένη υπέρ του δέοντος, την επόμενη φορά πήρα την κερασί και στο τέλος την πορτοκαλί. Και οι τρεις ανήκουν στην ομάδα προϊόντων του thomas taw, ειδικού στα κατεστραμμένα μαλλιά.






Η πρώτη, όπως ανέφερα, που δοκίμασα ήταν από τη σειρά λεία και μεταξένια. Όπως αναγράφεται και στη συσκευασία, θρέφει και συγκρατεί την υγρασία για πιο λαμπερά και 3x πιο απαλά μαλλιά. Κι όντως τα κάνει όλα. Θρέφει, ενυδατώνει, μαλακώνει, αναδομεί τα μαλλιά και το καταλαβαίνεις αυτό με την πρώτη κιόλας χρήση. Τα μαλλιά γίνονται ευκολοχτένιστα και λαμπερά και το καλύτερο...απίστευτα μοσχοβολιστά!






Εφόσον ενθουσιάστηκα με το κίτρινο conditioner, είπα να δοκιμάσω και το κερασοβουγουνδί(τί να κάνω; δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς το χρώμα αυτό). Τί με κέρδισε σε αυτό; Το γεγονός ότι προσφέρει προστασία από τη θερμότητα. Αυτή ήταν η μόνη βασική διαφορά ανάμεσά τους που εγώ εντόπισα. Κατά τα άλλα, κι αυτό ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά και τα αφήνει μαλακά.






Το τελευταίο που αγόρασα κι ακόμα δοκιμάζω είναι το πορτοκαλί που υπόσχεται αναδόμηση της τρίχας. Δεν είδα την πλήρη αναδόμηση που υπόσχεται, αλλά σίγουρα κάνει καλό στα μαλλιά. Δεν τα κάνει τόσο μαλακά κι ευκολοχτένιστα όσο τα δύο προηγούμενα, αλλά δεν παύει να προσφέρει ενυδάτωση κι απαλότητα. Αφήνει στα μαλλιά μια ωραία μυρωδιά που κρατάει περισσότερο από τη μυρωδιά των δύο προηγούμενων.




Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως παρόλο που είναι conditioners, κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από πάρα πολλές μάσκες του εμπορίου. Τα δικά μου ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν πολλές απαιτήσεις από τα προϊόντα μαλλιών. Το ότι ένα conditioner κατάφερε κι αντικατέστησε τις μάσκες που χρησιμοποιούσα είναι κάτι που ακόμα μου κάνει εντύπωση. Πόσο μάλλον όταν κοστίζουν μόλις 2.70 ευρώ περίπου. Δεν βαραίνουν καθόλου τα μαλλιά και το κάθε ένα είναι στα 200 ml.

Το αγαπημένο μου είναι το "λεία και μεταξένια", έπειτα το "pro heat" και τέλος το "πρόγραμμα αναδόμησης". Με αυτό είδα τα καλύτερα αποτελέσματα στα μαλλιά μου και αυτού η μυρωδιά μου αρέσει πιο πολύ από όλες. Φυσικά δεν θα απαρνηθώ και το "pro heat", μιας και τις φορές που θα σκοπεύω να ταλαιπωρήσω με θερμότητα τα μαλλιά μου θα είναι σίγουρα ένας καλός μου σύμμαχος. 


Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.


Ποιο είναι το αγαπημένο σας sunsilk προϊόν;




Τα λέμε σύντομα...




p.s.1 Μην ξεχνάτε το χριστoυγεννιάτικο giveaway!
p.s.2 Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα της κάθε σειράς.

10 σχόλια:

  1. η αλήθεια ειναι πως έχω δοκιμάσει αυτό σε χρυσή συσκευασία (με μαύρο καπάκι) και την πράσινη συσκευασία. Αλλά δε μου άρεσαν :/ οπότε γενικά δεν εμπιστεύομαι πολύ sunsilk :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω δεν εχω δοκικμασει ποτε conditioner της Sunsilk!
    Με εβαλες σε πειρασμο!
    Οταν ξαναπαω στα hondos σίγουρα θα το κοιτάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ τα!
      Είναι καλύτερα από πολλές μάσκες μαλλιών που βρίσκεις στο super market!

      Διαγραφή
  3. Το πιστεύεις ότι δεν τα έχω δοκιμάσει? Ίσως επειδή δεν συμπαθώ τα σαμπουάν της Sunsilk... Αλλά έπειτα από το review σου σίγουρα θα πάρω κάποιο! Φιλάκια κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα σαμπουάν τους, αλλά σίγουρα θα αγοράσω ξανά τα συγκεκριμένα!

      Διαγραφή
  4. εγώ έχω δοκιμάσει το πράσινο και το κόκκινο για βαμμένα μαλλιά και μου άρεσαν αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ συνέχεια το κόκκινο και το πορτοκαλί εναλλάξ!! Τα έχω αγαπήσει και κάνουν όντως καλύτερη δουλειά και από μάσκες!! Τώρα θα πάω να πάρω και το κίτρινο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή