Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

REVIEW: outrageous volume mascara by sephora

Την outrageous volume mascara των sephora ήθελα να τη δοκιμάσω κυρίως γιατί δίχασε τις bloggers. Υπάρχουν αυτές που δεν την αλλάζουν με τίποτα, και αυτές που δε θέλουν καν να τη βλέπουν μπροστά τους!
Επίσης, ως φανατική των πλαστικών βουρτσακίων φαντάστηκα πως έχει μεγάλες πιθανότητες να με κάνει να την ερωτευτώ. Αλλά όχι. Με απογοήτευσε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη μάσκαρα!





Ας ξεκινήσω όμως από τα προτερήματά της. 
Είναι γνωστής εταιρίας, έχει αρκετά ωραία συσκευασία, αρκετά ωραίο βουρτσάκι, και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι η τεράστια ποσότητά της. 15ml!!!
Και ας περάσουμε στα αρνητικά της.
Έχει πολύ άσχημη μυρωδιά, που εμένα μου θύμιζε λάδι. Δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή σε συνθήκες υγρασίας και ζέστης. Κάνει πάρα πολλούς κόμπους. Δε δουλεύεται εύκολα. Και το χειρότερο απ' όλα, όταν ξεβάφεσαι έχεις απώλειες. Απλά βλέπεις βλεφαρίδες εδώ κι εκεί. Τρομακτικό! Δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα να βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να χάνονται μέρα με τη μέρα! Εκτός των άλλων είναι και αρκετά ακριβή. Θεωρητικά η sephora ως εταιρία ανήκει στα ευρείας. Οπότε 20 σχεδόν ευρώ είναι αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι πετυχαίνοντας -35% σε εταιρίες όπως clinique, too faced, benefit σου βγαίνουν λιγότερο ακριβές.

Επομένως, προσωπικά δεν είναι ένα προϊόν που θα αγόραζα ξανά. 



Την έχετε δοκιμάσει;


Τα λέμε σύντομα...

6 σχόλια:

  1. Το review σου νομίζω ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί σκεφτόμουν να την δοκιμάσω. Τώρα βέβαια λέω ας μην το ρισκάρω αφού έχει τόσα αρνητικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τί να σου πω; Μου αρέσει το έντονο αποτέλεσμα, το εφέ ψεύτικων, αλλά αυτή απλά τις κάνει χάλια. Σκέψου πως η πράσινη lash princess (essence) είναι έτη φωτός μπροστά. Καλύτερα δοκίμασε της essence!

      Διαγραφή
  2. πω πω χάλι, κρίμα και έχει ωραία προιοντα γενικά η sephora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα κριμα για τη μασκαρα - και η αληθεια ειναι οτι για ενα διαστημα την ειχα κι εγω βαλει στο ματι...! Guess not anymore...!
    YΓ: Αν θελεις να δεις το μωβ βερνικι νυχιων που ειχα στα αγαπημενα Ιουλιου, τελικα (εδεησα και) ανεβασα φωτο: http://www.allthevanity.gr/2015/08/july-beauty-favorites.html

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή