Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

REVIEW: burt's bees intense hydration cream cleanser with clary sage & giveaway winner


Όλο και περισσότερο πλέον μου αρέσει η περιποίηση του προσώπου. Βασικό βήμα αυτής είναι ο σωστός καθαρισμός. 
Το καθαριστικό αυτό είναι πραγματικά απολαυστικό. Πλούσια υφή, υπέροχα φρέσκια μυρωδιά και αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο. 
Είναι σίγουρα ένα πολυτελές κρεμώδες καθαριστικό, όπως αναφέρεται και στη συσκευασία, προσφέρει έντονη ενυδάτωση και αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να τη διατηρήσει. Το μυστικό του; Το φασκόμηλο. Μένεις με απαλό, αναζωογονημένο και καθαρό πρόσωπο. Αφαιρεί τη λιπαρότητα, αλλά και το μακιγιάζ. Δεν προορίζεται για τον καθαρισμό της περιοχής των ματιών, οπότε καλό θα είναι να μην το επιχειρήσετε. Έχει προβιοτική τεχνολογία, είναι δερματολογικά ελεγμένο και non comedogenic. Δεν δοκιμάζεται σε ζωάκια και φυσικά έχει 99% φυτική προέλευση. Είναι στα 170 γρ.




Είναι σίγουρα ένα καθαριστικό προσώπου που μου άρεσε πολύ και προτείνω να δοκιμάσετε. 



Και φυσικά για το τέλος σας άφησα το νικητή του επετειακού giveaway αυτού του blog, ο οποίος είναι ο


Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί του, και σύντομα θα παραλάβει τις υπέροχες μάσκες που κέρδισε.



Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης;

Τα λέμε σύντομα....

4 σχόλια:

  1. γενικά ακούγονται πολύ καλά σχόλια για την burt's bees. πολύ καλό το review, αν το πετύχω κάπου θα το πάρω για δοκιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!
      Πραγματικά πάντως είναι καλό. Και σαν προϊόν, αλλά και γιατί σε "αναγκάζει" να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου. Διπλό κέρδος δηλαδή.

      Διαγραφή
  2. Απο πού αγοράζεις burts bees? Παλιά έκανα παραγγελίες από i herb αλλά πλέον δεν.... Μου αρέσει πολύ η εταιρεία αλλά το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... :) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα την εταιρία τη βρίσκεις στο evitamins και στο feel unique. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί μου τα έφεραν! Φιλιά Αngie!
      A! Tα emma hardie "πετσετάκια" προσώπου, από που τα είχες πάρει;

      Διαγραφή