Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

CANDLES HAUL

Τώρα που αρχίζει και κρυώνει ο καιρός κάτι που με χαλαρώνει πολύ είναι τα κεριά. Αμέσως "ζεσταίνουν" την ατμόσφαιρα και αρωματίζουν το χώρο. Και αν έχουν ωραία συσκευασία, ομορφαίνουν οποιοδήποτε δωμάτιο. Μία από τις κλασσικές επιλογές για την αγορά κεριών είναι το ΙΚΕΑ. Αυτή τη φορά επέλεξα 4 κεριά. Είναι από τα μικρά που κοστίζουν 1.50-3.00 ευρώ και η καύση τους διαρκεί 20-25 ώρες. 




Ποιες μυρωδιές σας αρέσουν;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας μαγαζί για μοσχοβολιστά κεριά;



Τα λέμε σύντομα...

12 σχόλια:

  1. Το έκανες τελικά... Τα πήρες τα κεριά. Τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά πιστεύω το αγαπημένο μου και νομίζω ότι από όλα είναι και αυτό που αρωματίζει περισσότερο είναι το μικρό λευκό με τα λουλούδια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω και εγώ αυτά τα κεριά, η αγαπημένη μου μυρωδιά είναι η βανίλια και το πορτοκάλι (το είχα το καλοκαίρι και μοσχοβολούσε το σπίτι)!!!

    http://pinkdaisyloves.blogspot.com.cy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω κάπου 6-7 τέτοια κεριά και είναι όλα βανίλια, χιχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. το κόκκινο μυρίζει σα φράουλα, αλλά πιο υπέροχα! Δοκίμασέ το!!!

      Διαγραφή
  5. αυτό το lugga δεν έχει πέσει στην αντίληψή μουυυυ!!! και εγώ λατρεύω τα συγκεκριμένα κεριά. είναι τα μόνα τόσο οικονομικά που μοσχοβολά το δωμάτιο χωρίς να σε πνίγει η μυρωδιά! έχω δοκιμάσει διάφορα και μέσα στην εβδομάδα θα βάλω σε εφαρμογή τη βανίλια! ανυπομονώ να δω πως μυρίζει!!! σύντομα θα πάω στο ικέα για ανεφοδιασμό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το lugga μυρίζει σα πούδρα! Όσο για το βαζάκι και το χρώμα...μια ομορφιά!!!

      Διαγραφή
  6. Πρέπει να εφοδιαστώ κι εγώ με κεριά, γιατί έχω ξεμείνει! Δυστυχώς δεν έχω IKEA κοντά μου και δεν αξίζει να τρέχω μέχρι εκεί για να πάρω κεριά :( Θα μου άρεσε κάτι σε πορτοκάλι και κανέλα για τώρα πάντως ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή