Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

μικρός θησαυρός #4

Αυτή η σειρά αγαπήθηκε, οπότε ψάχνω κι εγώ συνέχεια να βρίσκω μικρούς θησαυρούς, για να γίνουν πιο γνωστοί και να τους αγαπήσεις κι εσύ όσο κι εγώ.
Για σήμερα έχουμε τη συσκευή-gadget wrinkle eraser της izzy.



Τη βρίσκεις σε μία χάρτινη συσκευασία σε 2 αποχρώσεις(ροζ και γαλάζιο) και πλέον γύρω στα 9 ευρώ. Είναι πανεύκολη στη χρήση, πανάλαφρη και χωράει παντού.
Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για το άπλωμα της κρέμας σου, για να ανακουφίσεις τα μάτια από την πίεση και το στρες, για κυκλοφορία της λέμφου, μασάζ σημείων chengqi, κ.α. Έχει 2 χρόνια εγγύηση από την εταιρία. Έχει προστατευτικό κάλυμμα, αυτόματη λειτουργία χωρίς διακόπτη και παίρνει 1 μπαταρία ΑΑΑ. 




Γιατί μου αρέσει; Γιατί με συστηματική χρήση βλέπεις αποτέλεσμα. Το βλέμμα είναι πιο ξεκούραστο, και οι γραμμές γύρω από τα μάτια είναι λιγότερο ορατές. Το άκρο που χρησιμοποιείς είναι μεταλλικό, δροσίζει και ξεκουράζει την περιοχή των ματιών και μειώνει το πρήξιμό τους. Η κρέμα μου απορροφάται σίγουρα καλύτερα χρησιμοποιώντας το και θεωρώ ότι βελτιώνει (αν όχι διπλασιάζει) την αποτελεσματικότητά της. Τέλος, απλά απολαμβάνω το μασάζ που κάνει μέσω δονήσεων. Σε ποια δεν αρέσει;

Χρησιμοποιείς gadget για την περιποίηση προσώπου;
Ποιο αξίζει να δοκιμάσω;



Τα λέμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου