Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

σου έχω μιλήσει για το design glassware;


Πριν 4 χρόνια δοκίμασα πρώτη φορά τα προϊόντα τους. Όχι όλα φυσικά, αλλά αρκετά. 3 για την ακρίβεια.


2 γυάλινες λίμες, η μία σε πλαστική θήκη και η άλλη μικρούλα με κρύσταλλα swarovski, κι ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Τα αγάπησα από την πρώτη μέρα, και για του λόγου το αληθές τα χρησιμοποιώ ακατάπαυστα μέχρι και σήμερα. 
Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει από τσιμπιδάκια και λίμες έως καθρεφτάκια, χτένες, αναπτήρες, μπρελόκ μέχρι και κρεμάστρες για τσάντες! Όλα φανταστικής ποιότητας. Και φυσικά όλα είναι σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα και πολλά από αυτά διακοσμημένα με κρύσταλλα swarovski. Έχει προϊόντα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.Είναι το καταλληλότερο μαγαζί αν θέλεις να πάρεις κάποιο ξεχωριστό δώρο για έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Κατασκευάζονται στη Τσεχία, και στέλνονται σε όλο τον κόσμο με φθηνά μεταφορικά. Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις και να τα δεις και μόνη σου στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, ή στο amazon κατάστημά τους, ή αν είσαι επαγγελματίας στο http://www.czech-glass-nail-files.com . 
Φυσικά μπορείς να τους βρεις στο facebookgoogle+instagram και twitter
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το συγκεκριμένο κατάστημα ήμουν σίγουρη ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τα προϊόντα τους αν δεν τα δοκιμάσεις η ίδια. Κι επειδή εγώ αυτή τη φορά δοκίμασα τα επόμενα 2...


αυτά που μία τυχερή θα δοκιμάσει είναι τα ίδια.


Μία πανέμορφη μίνι λίμα με κρυσταλλάκια, και την πιο τέλεια λίμα EVER που θα μπει και δε θα βγει ποτέ από την τσάντα σου. 
Κι επειδή η τυχερή θα είναι μόνο μία, αν θελήσεις να αγοράσεις κάτι από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, βάζοντας τον κωδικό BLOG αποκτάς πολύ εύκολα έκπτωση 20% στα προϊόντα που διάλεξες!


Τα βήματα είναι απλά, όπως κάθε φορά. Να με ακολουθείς στο google+, gfc, bloglovin, και να μου αφήσεις το email σου κι ένα σχόλιο. Προαιρετικά, ακόμη 1 βηματάκι για τους instagram followers. O διαγωνισμός θα "τρέχει" για 2 εβδομάδες και είναι ανοιχτός για κατοίκους Ελλάδας.





Τα λέμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου