Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

REVIEW: Jurlique

Τους τελευταίους τουλάχιστον 12 μήνες χρησιμοποιώ για πρώτη φορά προϊόντα της εταιρίας jurlique. Μια εταιρία με ποιοτικά προϊόντα, με ποιοτικά συστατικά και με μεγάλη φήμη. 
Σήμερα θα σου γράψω για τα 3 προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια μου. 


Herbal recovery advanced serum(30 ml)  Δεν είναι ένα προϊόν που με ξετρέλανε, και σίγουρα δεν είναι ένα προϊόν που θα αγοράσω ξανά. Σου έγραψα ήδη τους λόγους. Κυρίως, γιατί με λιγότερα χρήματα βρίσκω εξίσου καλά συστατικά που δρουν καλύτερα πάνω μου. 
Rosewater balancing mist(50 ml) Μπορεί να γίνω λίγο αυστηρή, αλλά είναι απλά ένα ροδόνερο. Οπότε, πρώτον δεν τρελαίνομαι για τη μυρωδιά αυτή, πόσο μάλλον για να χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο, και δεύτερον 20 περίπου ευρώ για ροδόνερο είναι πολλά. Με τόσο χρήματα μπορείς να πάρεις μία καλή κρέμα προσώπου, ή έναν καλό ορό που σίγουρα θα προσφέρουν περισσότερα οφέλη στο δέρμα σου από ένα ροδόνερο. Αξίζει πάντως να αναφέρω ότι έχει το πιο φίνο mist και πολυτελή συσκευασία. 
Herbal recovery antioxidant face oil(50 ml) Αυτό μάλιστα! Ακριβό θα το πεις σίγουρα στα 45 περίπου ευρώ, αλλά πίστεψέ με, ειδικά τους πιο κρύους μήνες το δέρμα σου θα σου λέει κάθε μέρα "ευχαριστώ" για το καλό που του κάνεις. Φουλ ενυδατικό. Το ξηρό δέρμα μου το αγάπησε αμέσως. Προσφέρει φωτεινότητα, λάμψη, βαθιά ενυδάτωση, λείανση και φρεσκάδα. Δρα ενάντια στη γήρανση και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ μιας και θέλω να επωφεληθεί όσο περισσότερο μπορεί το δέρμα μου κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάτι σαν overnight treatment. Κι εννοείται πως δε χρειάζεσαι ενυδατική προσώπου ή ορό όταν το χρησιμοποιείς. Η μυρωδιά του είναι όμορφη, διακριτική, καθόλου ενοχλητική. Η συσκευασία του μου αρέσει πολύ. Απλή και βολική. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έβγαινε πάλι με σταγονόμετρο σε συσκευασία των 15 ml για να μπορέσει να το δοκιμάσει περισσότερος κόσμος πιο εύκολα, μιας και τα 45 ευρώ δύσκολα τα δίνει κάποιος για ένα προϊόν, αν πρώτα δεν το δοκιμάσει. 

Αν θέλεις να ξυπνάς με φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα σίγουρα σου προτείνω το αντιοξειδωτικό λάδι προσώπου της jurlique. 



Έχεις δοκιμάσει κάποιο λάδι προσώπου που πρέπει να δοκιμάσω;

Τα λέμε σύντομα...

6 σχόλια:

  1. Το λαδάκι μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ! Θυμάμαι είχα ενθουσιαστεί όταν το είχα βρει σε κάποιο beautytestbox κουτάκι και το καταευχαριστήθηκα. Δυστυχώς μου τελείωσε και είμαι σε αναζήτηση κάποιου νέου. Το ροδόνερο μου άρεσε αρκετά, αλλά όπως είπες είναι απλά ένα ροδόνερο. Δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το κόστος του. Χαίρομαι που μοιράστηκες τη γνώμη σου για αυτά τα προϊόντα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντα χαίρομαι όταν βρίσκω άτομα με τα οποία συμφωνούν οι απόψεις μας. Αν βρεις κάποιο άλλο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό λάδι, βάλε μια φωνή, να το μάθουμε κι εμείς!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά αλλά έχω ακούσει τόσα καλά λόγια που μόνο η απόφαση μου μένει..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό που εγώ θα σε συμβούλευα, μιας και θα είναι "επένδυση" είναι να πάρεις κάτι 100% για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και 100% χρήσιμο για σένα. Γιατί όπως έγραψα, το ροδόνερο είναι ροδόνερο. Δεν θα δεις διαφορά στο δέρμα σου είτε είναι λιπαρό, ξηρό, νεανικό ή ώριμο.

      Διαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει και τα τρία αυτά προϊόντα. Μπορώ να πω ότι εμένα το serum με άφησε ικανοποιημένη, αλλά εξαρτάται και από την επιδερμίδα κάθε ανθρώπου. Το ροδόνερο πιστεύω ότι όντως έχει αρκετά τσιμπημένη τιμή, καθώς μπορείς να βρεις ροδόνερο σε πολύ μεγαλύτερη συσκευασία με 3 ευρώ το πολύ στο σούπερ μάρκετ.

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ εμένα μου άρεσε όσο τον χρησιμοποιούσα όσον αφορά στην ενυδάτωση. Απλά επειδή όταν τελείωσε δοκίμασα τον νέκταρ της fresh line, εκεί κατάλαβα ότι δεν ήταν τελικά κάτι το ιδιαίτερο.

      Διαγραφή