Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Around the world #2: Australian lipsticks

Αγαπώ πολύ να δοκιμάζω προϊόντα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ως εκ τούτου όταν είμαι, ή όταν κάποιος δικός μου πάει στο εξωτερικό τρελαίνομαι να δοκιμάζω "εξωτικά καλούδια". Σου μίλησα ήδη για μάσκες από την Κορέα και εδώ θα διαβάσεις για κραγιόν από την Αυστραλία. 
Brand: australis
Είδος: velourlips matte lip cream
Απόχρωση: Pa-ree, ho-chee-min, lun-dun, ma-li-boo(από πάνω προς τα κάτω)


Pa-ree, ho-chee-min, lun-dun, ma-li-boo(από πάνω προς τα κάτω)






Όπως μαρτυρά και το όνομά τους πρόκειται για ματ κραγιόν σε κρεμώδη μορφή. Κυκλοφορούν σε 23 αποχρώσεις και το καθένα τους είναι 10ml. Η τιμή τους (στη σελίδα της εταιρίας) είναι 7.50 ευρώ. 
Έχουν απίστευτη χρωματική απόδοση, πραγματικά ματ αποτέλεσμα, εξωπραγματική διάρκεια και εύκολη εφαρμογή. Είναι vegan friendly και not tested on animals. 
Η αίσθηση που έχεις φορώντας το θυμίζει περισσότερο τα lip2last, παρά τα cream lip stain. Αν δεν έχει δοκιμάσει τα παραπάνω, τότε απλά φαντάσου ότι δεν είναι από αυτά που ξεχνάς ότι τα φοράς. 
Σίγουρα από τη στιγμή που δεν είναι ενυδατικό και είναι ματ αφυδατώνει τα χείλη, αλλά όχι υπερβολικά. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Αυτό που με ενοχλεί είναι να ολοκληρώνω το makeup look μου, να βγαίνω έξω και μια ώρα μετά να έχει φύγει το κραγιόν μου. 

Αγαπώ τα κρεμώδη κραγιόν με ματ αποτέλεσμα, με βολεύουν αφάνταστα και τα προτιμώ όσο κανένα άλλο προϊόν χειλιών.
Αν βρεθείς εσύ, ή κάποιος δικός σου στη μακρινή Αυστραλία, googlαρε australis velourlips, διάλεξε την απόχρωση που θέλεις, και όταν το δοκιμάσεις-αν είσαι οπαδός των προϊόντων αυτών-θα με θυμηθείς.


Φοράς cream lip stains;

Τα λέμε σύντομα...


p.s. Επειδή βλέποντας το ma-li-boo σίγουρα θα με ρωτήσεις αν είναι dupe του candy yum yum από mac θα σου απαντήσω με την παρακάτω φωτογραφία. 

πάνω ma-li-boo, κάτω candy yum yum 





4 σχόλια:

  1. Ενδιαφερον αυτο το προιον με τελειες αποχρωσεις.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά ακούω για αυτήν την εταιρεια. Πολύ όμορφα χρώματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε σε ενοχλεί το να ξηραίνει τα χείλη, αλλά θέλεις διάρκεια, είναι σούπερ!

      Διαγραφή