Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

EMPTIES #26 (&a little update)

Όποια είναι blogger τα έχει περάσει και μπορεί να με καταλάβει. Τη μια απέχεις γιατί έχασες την έμπνευσή σου, την όρεξή σου ή τη δημιουργικότητά σου και την άλλη γιατί η καθημερινότητά σου, οι εξελίξεις στη ζωή σου ή το πρόγραμμά σου δεν σου το επιτρέπουν. Υπήρξαν μήνες που δεν έγραφα εξαιτίας των πρώτων λόγων που ανέφερα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτή τη φορά όμως είναι διαφορετικά. Με το έτερον ήμισυ αποφασίσαμε να παντρευτούμε, κι επειδή είχαμε σχεδόν 3 μήνες για να οργανώσουμε το γάμο μας-αν εξαιρέσεις περιόδους τρελής δουλειάς και εορτών-έπρεπε να αφιερώσουμε λιγότερο ή ακόμη και καθόλου χρόνο σε άλλους τομείς της ζωής μας. Τώρα όμως που τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, προς το παρόν τουλάχιστον, έκανα ξανά την εμφάνισή μου εδώ.
Όπως καταλαβαίνεις η πρώτη ανάρτηση δε θα ήταν άλλη από άδειες συσκευασίες. Δε θα σου δείξω ούτε θα σου πω περιττά λόγια για αυτά, αλλά μόνο όσα πραγματικά πρέπει να γνωρίζεις.


Το cleria refreshing micellar water της pharmasept σίγουρα θα το αγοράσω ξανά. Αποτελεσματικό, με ωραία μυρωδιά, αίσθηση και τιμή. Το panthenol extra face cleansing gel της medisei μου άρεσε, αλλά αυτό που αγόρασα ξανά από την ίδια εταιρία είναι το mild cleanser. Η αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30 της garden of panthenols ήταν καλή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Γι' αυτό όταν μου τελείωσε είπα να δοκιμάσω της nuxe(θα σου γράψω σε άλλη ανάρτηση για αυτό). Η μάσκα προσώπου με θαλάσσια λεβάντα της apivita είναι σούπερ ανακουφιστική, ενυδατική και μοσχομυρωδάτη. Άκρως κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντιθέτως, η μάσκα άμεσης σύσφιγξης cranberry του korres δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.  


Από τα δείγματα: frezyderm facial scrub, aqua vita advanced moisture revitalizing cream, natural serum για λάμψη και για ενυδάτωση δεν εντυπωσιάστηκα. Όμως η bioderma hydrabio perfecteur SPF30 μου άρεσε και σίγουρα θα την αγοράσω. Αυτό που σίγουρα απόλαυσα περισσότερο είναι ο ορός προσώπου νέκταρ της fresh line για τον οποίο σου έγραψα ήδη ανάρτηση.



Ποιο ήταν το τελευταίο προϊόν που τελείωσες;


Τα λέμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου