Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

"BEAUTY" HAUL #2

Πέρυσι για πρώτη φορά σου έδειξα κάποια πράγματα που αγόρασα από την έκθεση ομορφιάς beauty macedonia και σκέφτηκα ότι πιθανότατα να θέλεις να δεις και τις φετινές μου αγορές. 


Εφόσον από τη μέρα που πρωτογνώρισα τα liquid lipsticks της aden δε σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ(σκέψου ότι αυτό προτίμησα και για τη μέρα του γάμου μου) είπα να αγοράσω ακόμα 3. Μετά το 10 και το 19 πλέον στη συλλογή μου έχω και τα 3, 12, 26. Αλλά είπα να δοκιμάσω και αντίστοιχης λογικής προϊόν από την mua το luxe velvet lip lacquer στην απόχρωση gravity(δεν μπορώ να πω πως επέλεξα πετυχημένη απόχρωση για τα δικά μου δεδομένα). 
Φυσικά μετά από την τόση φασαρία γύρω από την polar night οδοντόκρεμα της natura siberica είπα κι εγώ να τη δοκιμάσω, ελπίζοντας να εντυπωσιαστώ! Για το τέλος άφησα το chi silk infusion, ένα προϊόν που  επίσης χρόνια τώρα είναι στα top στις προτιμήσεις πολλών bloggers και youtubers.


Ποιο από τα παραπάνω έχεις δοκιμάσει;

Τα λέμε σύντομα... 


4 σχόλια:

  1. Εχω κι εγω 3 Liquid lipstick της Aden και ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες.Λατρεμενα κραγιον και τελειες η αποχρωσεις που διαλεξες.Πολυ ωραιο ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο αυτά τα προϊόντα αλλά σίγουρα η οδοντόκρεμα είναι στην wishlist μου!!! Περιμένω τις εντυπώσεις σου!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι καλή. Δεν κάνει θαύματα, αλλά καθαρίζει και γυαλίζει όμορφα τα δόντια!

      Διαγραφή