Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Summer love #11

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα προπαραγγελία βιβλίου. Ψάχνοντας μια μέρα στο internet για βιβλία, πέφτω πάνω στο καινούριο βιβλίο του Dan Brown. Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη, μιας και δεν είχα ακούσει το πραραμικρό για αυτό. Δεν έχασα λοιπόν ευκαιρία και χωρίς να διαβάσω καν την υπόθεσή του-έτσι για να είναι η αγωνία μου μεγαλύτερη-απλά το παρήγγειλα. Έφτασε στα χέρια μου χθες, και σε λιγότερο από ένα 24ώρο το τελείωσα και έσπευσα να σου γράψω τη γνώμη μου.


Origin, Dan Brown, Εκδόσεις Ψυχογιός, σελ.660.


Πρόκειται για ένα "γεμάτο" βιβλίο. Δεν σε αφήνει να βαρεθείς, σου εξάπτει την περιέργεια να δεις τι γίνεται παρακάτω και ως βιβλίο του Dan Brown δεν το αφήνεις από τα χέρια σου αν δε φτάσεις στην τελευταία σελίδα του. Ναι, πολλοί λένε ότι τα βιβλία του μοιάζουν, αλλά εγώ θα προσθέσω ότι όλα έχουν κάτι καινούριο να σου πουν, να σε βάλουν να σκεφτείς(food for thought που λένε και οι φίλοι μας). Δεν είναι το αγαπημένο μου βιβλίο του Dan Brown, μιας και κατά τη γνώμη μου τα Inferno, Χαμένο Σύμβολο, Κώδικας Da Vinci και Illuminati είναι πιο δυνατά, ακόμα πιο μυστηριώδη και ανατρεπτικά, αλλά σίγουρα σου προτείνω να το διαβάσεις καθώς κάθε βιβλίο του είναι και ένας καινούριος κόσμος μυστηρίου, αρχιτεκτονικής και προβληματισμού. Αν είσαι φαν του Dan Brown και διαβάσεις το Origin μην ξεχάσεις να μου γράψεις τη γνώμη σου στα σχόλια.Περιμένω και τις δικές σου προτάσεις για ωραία βιβλία.

Τα λέμε σύντομα...
Υ.Γ. Αν θέλεις να διαβάσεις τη γνώμη μου και για κάποια ακόμη βιβλία το Dan Brown μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου