Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Make your own GLOWBOX!

Το glowbox εδώ και αρκετό καιρό σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου κουτί ομορφιάς. Έχουν δημιουργήσει 5 κατηγορίες προϊόντων από τις οποίες διαλέγεις εσύ 1 προϊόν και δημιουργείς το δικό σου μοναδικό κουτί με τα προϊόντα που εσύ επέλεξες. Θέλεις να δεις τις δικές μου επιλογές;


Ξεκινάω με την aegli premium organics perfecting face cream 50ml. Συνεχίζω με τη seamantika dead sea minerals και 3 προϊόντα αυτής. Apricot seed powder facial scrub 100ml, salt&oil body scrub 200 ml και rejuvenating mineral facial serum 40ml. Για το τέλος, από την κατηγορία του μακιγιάζ επέλεξα από so susan το light diffuser, illuminator & bronzer duo 3gr το οποίο μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία.


Οι δικές μου επιλογές κόστιζαν 111.60€ και τα απέκτησα με μόλις 24€. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να μπεις στην ιστοσελίδα του glowbox και να ρίξεις μια ματιά στο make your own glowbox μιας και το υλικό ανανεώνεται συχνά κι έτσι σίγουρα θα βρεις προϊόντα για να δημιουργήσεις το δικό σου σούπερ κουτί!

Πώς σου φάνηκαν οι επιλογές μου;

Τα λέμε σύντομα...

2 σχόλια:

  1. καλά αυτή η ιδέα του να φτιάξεις το δικό σου κουτάκι είναι εξαιρετική και τη ζαχαρώνω εδώ και καιρό... αλλά οι αφραγκίες με συγκρατούν! έχει και το cherrybox την ίδια διαδικασία με πολύ ωραία πραγματάκια, τσέκαρέ το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βλέπω κ εκείνο εδώ κ καιρό, αλλά επειδή δεν έχει τόσες επιλογές σε περιποίηση όσο σε μακιγιάζ επέλεξα το glowbox.

      Διαγραφή