Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

EMPTIES!!!!




Mια φωτογραφία με τα empties λοιπόν.
Εννοείται ότι όλα αυτά μου πήρε μήνες να τα τελειώσω και τα μάζευα για αρκετό καιρό. Δεν θα μιλήσω λεπτομερώς για το καθένα, γιατί είναι πολλά και το post θα γίνει τεράστιο. Θα σας τα αναφέρω ένα προς ένα και θα σας πω απλά αν θα τα αγόραζα ξανά ή όχι. Πώς είναι τα βίντεο με "10 προϊόντα που θα αγόραζα", "10 προϊόντα που δεν θα ξανααγόραζα" και "empties"; Ε...όλα μαζί σε ένα.

Ξεκινάω από πάνω αριστερά.

  1. Κορρές πρωτεΐνες γάλακτος, γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 για όλους τους τύπους δέρματος, 96.2% φυσικά συστατικά. Δεν θα το ξανααγοράσω, γιατί λατρεύω το αντίστοιχο της Apivita για το οποίο θα ακολουθήσει σίγουρα review σύντομα. Ίσως επειδή δοκίμασα πρώτα της Apivita να είμαι προκατειλημμένη. Δε ξέρω. Πάντως είναι ένα καλό προϊόν. Πολύ καλό και κάνει όσα υπόσχεται.
  2. Κορρές multivitamin compact powder lightweight/ matte finish in MVP2 10gr. Δεν θα το αγοράσω ξανά, μόνο και μόνο γιατί έχω άλλες πούδρες προς το παρόν. Έχω κάνει ήδη ανάρτηση για αυτό το προϊόν, γι' αυτό όποιος ενδιαφέρεται, ας πατήσει εδώ.
  3. Lush The jilted elf wobbly jelly suitable for baths, showers,body,hair 100gr. Το έχω ξαναπάρει ήδη. Είναι από τα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσεις από τα Lush. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο από άλλη εταιρία.
  4. Just Cavalli Her Bath & shower gel 30 ml. Καλό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το ξαναπάρω. Αν είναι σε σετ όταν πάρω το ίδιο άρωμα εντάξει, αλλά δεν θα το αγοράσω ξεχωριστά.
  5. Maybelline The colossal volum' express mascara in black 10.7gr. Θα την ξαναπάρω, και την έχω αγοράσει σίγουρα 4 φορές από τότε που την ανακάλυψα πρώτη φορά. Αντίστοιχο review θα βρείτε εδώ.
  6. Apivita suncare αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με θαλάσσια λεβάντα και προπόλη SPF30 150ml, 84% φυσικά συστατικά. Εννοείται περιμένω το καλοκαίρι για να το ξαναπάρω!!! Για σχετικό review πατήστε εδώ.
  7. Νivea invisible for black and white 48h 25ml. Μπορεί και να το ξαναπάρω. Οκ. Ένα αποσμητικό σαν όλα τα άλλα μου φάνηκε. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις και απαιτήσεις από ένα αποσμητικό.
  8. Shiseido sun protection compact foundation n in SP60 1g. Το αγόρασα ξανά ήδη. Για τη γνώμη μου πάνω σε αυτό πατήστε εδώ.
  9. Vichy aerateint pure για φυσική κάλυψη 12 ωρών στην απόχρωση 23 clair. ivory 30ml. Αυτό ήταν το δεύτερο μπουκαλάκι που τελείωσα. Προς το παρόν δεν θα το αγοράσω ξανά γιατί έχω άλλα έτοιμα για δοκιμή και κατανάλωση!
  10. Apivita Propoline σαμπουάν για ξηρά αφυδατωμένα μαλλιά με αμύγδαλο και μέλι 250ml, 90% φυσικά συστατικά. Στο μπάνιο μου βρίσκεται ήδη το δεύτερο μπουκαλάκι, και ναι. Θα το αγοράσω ξανά. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
  11. L' oreal dermo-expertise απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών, ειδικό για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ, μη λιπαρό, κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια, 125 ml. Πολύ καλό προϊόν. Αφαιρεί ακόμα και διαρκείας κραγιόν, τα οποία δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου με τίποτα. Είναι το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει από τη μέρα που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να ψάξω για κάτι καλύτερο.
  12. herbacin, wuta kamille glycerine handcream 20ml. Πολύ καλή. Μπορεί να την ξαναπάρω. Το συγκεκριμένο μέγεθος με βολεύει για να την έχω κάθε μέρα μέσα στην τσάντα μου. Έχει ωραία και διακριτική μυρωδιά.
  13. Apivita propoline μάσκα θρέψης και εντατικής επανόρθωσης για ξηρά αφυδατωμένα μαλλιά με αμύγδαλο και μέλι, 92% φυσικά συστατικά, 50ml. Θα την ξανααγοράσω. Πάρα πολύ αποτελεσματική.
  14. The body shop Born lippy strawberry lip balm 10ml. Δεν θα το ξαναπάρω. Με βολεύουν πιο πολύ αυτά που είναι σε μορφή κραγιόν (για λόγους υγιεινής).
  15. Avon colortrend βερνίκι in deluxe, 8ml. Καλό, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο. Το έχω πολλά χρόνια. Δεν θα ξαναπάρω όμως το in deluxe γιατί είναι πολύ σκούρο για τα γούστα μου.
  16. Avon colortrend plump out mascara in black, 7ml. Πολύ καλή. Την έχω παραγγείλει ήδη. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.
  17. Mac lipstick in angel(frost). Θα το ξαναπάρω, αλλά όχι άμεσα.
  18. Alessandro pro white glitter, 11ml. Πάρα πολύ ωραίο. Δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον, αλλά δεν ξέρω αν το ξανααγοράσω γιατί θυμάμαι ότι ήταν σχετικά ακριβό.
  19. Avon glimmerstick liqui-glide eyeliner in black. Δεν θα το ξαναπάρω. Σίγουρα! Πολύ μαλακό. Τελείωσε πριν καλά καλά το χρησιμοποιήσω.

Ακολουθούν φωτογραφίες από κάποια από τα παραπάνω προϊόντα.

















Για οποιοδήποτε extra πληροφορία, μη διστάσετε να με ρωτήσετε. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;

4 σχόλια: