Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

EMPTIES #31

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ η ίδια αναρωτιέμαι για το πόσο γρήγορα γεμίζει η σακούλα των empties μου. Γιατί για ακόμη μία φορά στη σημερινή ανάρτηση θα δεις πολλά προϊόντα.
Ξεκινάω από τα αριστερά.


Korres πράσινο τσάι γαλάκτωμα σώματος 200ml Αν σου αρέσει η μέντα να το αγοράσεις! Έχει ωραιότατη μυρωδιά που διαρκεί και ενυδατώνει το δέρμα υπέροχα. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, αλλά πιθανότατα να δοκιμάσω άλλη μυρωδιά, έτσι για ποικιλία.
Euthalia physis 100% natural hydrating cleanser for face and eyes 150 ml Υπέροχο προϊόν, φυσικό, ελληνικό, με ήπια μυρωδιά κι άκρως αποτελεσματικό. Θα διαβάσεις το review μου για το συγκεκριμένο εδώ.
Apivita suncare face&body SPF30 150 ml Το αγοράζω χρόνια τώρα και δεν φαντάζομαι καλοκαίρι χωρίς αυτό. Σου έγραψα review για το συγκεκριμένο 7 χρόνια πριν, και η γνώμη μου παραμένει η ίδια.
Aeolis intense hydration face cream 50 ml Πρόσφατα έκανα review και για τη συγκεκριμένη κρέμα προσώπου. Να την προτιμήσεις αν θες σούπερ ενυδάτωση!
Frezyderm anti thermal water mist face-body 300 ml Είναι από τα λίγα προϊόντα που χάρηκα πραγματικά που τελείωσε. Δε μου άρεσε καθόλου μιας και είχε περίεργη μυρωδιά και ενοχλούσε τα μάτια μου. Στα υπέρ του βεβαίως είναι ο καταπληκτικός ψεκαστήρας του που πραγματικά έχει αποτέλεσμα mist και η τεράστια ποσότητά του. Συγκριτικό post με διάφορα water mists μπορείς να διαβάσεις εδώ.
Korres μελισσόχορτο μίγμα βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα 10 ml Αυτό δεν το τελείωσα μιας και είναι απογοητευτικό προϊόν. Πρέπει να σου μίλησα και παλαιότερα για αυτό. Το μόνο που θα σου γράψω είναι ότι δεν μου αρέσει η σύστασή του μιας και είναι σα ζελέ και εδώ και χρόνια προτιμώ και αγοράζω το crilen after nip.
Bentholia σαμπουάν κατά της πιτυρίδας 300 ml Μου άρεσε η τιμή του, η μυρωδιά του, η αποτελεσματικότητά του. Να τονίσω βεβαίως ότι εγώ το πήρα λόγω ξηροδερμίας, κι όχι πιτυρίδας και με βόλεψε πολύ, μιας και είναι κατάλληλο και για τέτοιες περιπτώσεις.
Bio oil 125+25 ml Χάρηκα που τελείωσαν και οι 2 συσκευασίες, δεν θα το αγοράσω ξανά και το γιατί θα το διαβάσεις εδώ.
Genera hair repair balsamo conditioner latte di cocco 500 ml Δε χάρηκα καθόλου που τελείωσε και μακάρι να το βρω ξανά. Δες αναλυτικό post εδώ.
Pharmasept insect lotion 100 ml Το αγάπησα από την πρώτη κιόλας χρήση, σου έγραψα για αυτό,  είναι το μόνο που παίρνω εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει άνθρωπος στον οποίο το έδωσα και δεν πήγε να το αγοράσει και πραγματικά ήταν μαχαιριά στην καρδιά όταν μετά από επικοινωνία με την εταιρία έμαθα ότι καταργήθηκε.
Shiseido sun protection spray oil free face/body/hair SPF15 150ml Αδιάφορο θα το χαρακτηρίσω σαν προϊόν. Δεν θα το αγοράσω ξανά. Πέρα από το ότι είναι βολικό γιατί είναι 3 σε 1 για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο που να δικαιολογεί την τιμή του.


Frezyderm prevenstria body cream 5mlx2 Μου άρεσε μπορώ να πω. Το κάθε δείγμα μου έφτασε για μία χρήση. Δεν αγόρασα παρόλα αυτά την κανονική συσκευασία μιας και για 1 μήνα χρήσης για 2 φορές τη μέρα θα χρειαζόμουν 2 σωληνάρια και η τιμή της δεν είναι χαμηλή. 
Curaprox be you explorer 10ml & black is white 8ml Και οι 2 οι οδοντόκρεμες μου άρεσαν και σίγουρα είναι μια εταιρία που αξίζει να δοκιμάσεις. Οι δε οδοντόβουρτσές τους είναι οι αγαπημένες μου.
Japonesque eyelash adhesive 1ml Η καλύτερη ever κόλα για βλεφαρίδες. Δεν θα σου πω ότι τη βρίσκω εύκολα, αλλά πραγματικά είναι η αγαπημένη μου και δεν την αλλάζω.
AG ampoules lifting serum 2ml, snake serum 2mlx2 Ωραίες, αλλά δεν είδα και κανένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.
Panthenol plus night miracle 2ml Ομοίως και για αυτήν.
Arcaya energy active 2ml Αυτή μου άρεσε πιο πολύ από όλες. Αν και με τις αμπούλες δεν βλέπω και κάτι το ιδιαίτερο σαν αποτέλεσμα, η συγκεκριμένη ήταν διαφορετική από τις άλλες και σίγουρα θα προτιμήσω στο μέλλον arcaya.

Αν έφτασες μέχρι εδώ και δεν σε κούρασε το λίγο μακρύ post μου, σε ευχαριστώ!



Τα λέμε σύντομα... 

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: euthalia hydrating cleanser for face & eyes


Για τον καθαρισμό του προσώπου μου χρησιμοποιώ προϊόντα διαφόρων ειδών, ανάλογα με τη διάθεση και την κατάσταση του δέρματός μου. Παρόλο που παλαιότερα απέφευγα τα γαλακτώματα, τα τελευταία χρόνια απολαμβάνω τη χρήση τους. Ένα γαλάκτωμα που ξεχώρισα είναι το euthalia phisis 100% natural hydrating cleanser for face & eyes. Ευχάριστη, απαλή, φυσική μυρωδιά, ωραία σύνθεση που δεν είναι βαριά, προορίζεται για καθημερινή χρήση για πρόσωπο και μάτια οπότε σε γλυτώνει από ένα επιπλέον προϊόν. Καθαρίζει απαλά αφήνοντας ενυδατωμένη την επιδερμίδα και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς. Στα συστατικά του θα βρεις το ελαιόλαδο και τον κίστο, ενώ δεν θα βρεις parabens, sls, peg, ethanolamines, mineral oils, silicones, ppg, phenoxyethanol. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Παρόλο που η δικιά μου συσκευασία είναι στα 150 ml, πλέον κυκλοφορεί στα 100 ml και κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ(αυτή την περίοδο είναι σε προσφορά στο site τους στα 9.80 αν σε ενδιαφέρει). 

Τα λέμε σύντομα...

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: genera balsamo conditioner


Αν το πετύχεις, απλά αγόρασέ το χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις. Και μη σου πω πάρε μερικά και για μένα, και θα βρούμε τρόπο να φτάσουν στα χέρια μου. Το hair repair balsamo conditioner με λάδι καρύδας της genera δεν θα τραβήξει την προσοχή σου λόγω συσκευασίας. Πιθανότατα να μην του έριχνες καν μια ματιά. Κακώς. Είναι ιταλικό προϊόν, μοσχοβολάει μπανάνα-ή τουλάχιστον κάτι κοντά σε μπανάνα-είναι στα 500 ml και κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ. Ενυδατώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά αφήνοντάς τα μυρωδάτα. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι είναι δυσεύρετο. Εγώ το είχα πετύχει σε μια βόλτα στο εξωτερικό και δυστυχώς είχα πάρει μόνο ένα. Αν ζεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ξέρεις κάποιο μαγαζί που το πουλάει περιμένω ενημέρωση.


Τα λέμε σύντομα...

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: bio oil


Πιθανότατα είμαι η τελευταία των Μοϊκανών που κάνει review για το bio oil. Ο λόγος είναι πολύ απλά ότι γενικά δεν προτιμώ προϊόντα που περιέχουν paraffinum liquidum πόσο μάλλον για βασικό συστατικό. Γιατί λοιπόν το αγόρασα; Γιατί απλούστατα είναι στα top προϊόντα για την περίοδο της εγκυμοσύνης και σκέφτηκα πως αν είναι να μην κάνω ραγάδες χαλάλι και το paraffinum liquidum.
Γενικά να ξέρεις ότι είναι ένα έλαιο ειδικής περιποίησης δέρματος για χρήση σε σώμα και πρόσωπο. Κάνει για ουλές, ραγάδες, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, σημάδια γήρανσης και αφυδατωμένο δέρμα. Περιέχει το επαναστατικό συστατικό purCellin oil το οποίο καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης και διευκολύνει την απορρόφησή του. 
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 25, 60, 125, 200 ml με τιμή που ξεκινάει από τα 3 και φτάνει εώς περίπου τα 25 ευρώ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε gel μορφή που μπορείς να τη βρεις σε συσκευασίες των 50, 100, 200 ml με τιμή που ξεκινάει από τα 5 και φτάνει εώς περίπου τα 20 ευρώ.
Όπως βλέπεις έχω χρησιμοποιήσει 150 ml προϊόντος οπότε μπορώ να σου πω αν αξίζει ή όχι. Και για μένα είναι όχι. Δεν μου άρεσε η συσκευασία του, η οποία γινόταν χάλια μιας και το στόμιο δεν ήταν καλό οπότε είχαμε διαρροές. Δεν μου άρεσε το ότι χρειαζόμουν αρκετό προϊόν, οπότε και τελείωνε γρήγορα. Δεν τρελάθηκα ούτε μη την "επαναστατική" του σύνθεση, ούτε με την μυρωδιά του. Και το κυριότερο από όλα δεν ήταν αποτελεσματικό. 
Κοινώς, ήταν ένα λάδι με βασικό συστατικό το paraffinum liquidum, το οποίο είχε περίεργη υφή, δεν ήταν αποτελεσματικό και άφηνε μία περίεργη στρώση βαζελίνης που συνοδευόταν από θαμπάδα στο νιπτήρα μου κάθε φορά που έπλενα τα χέρια μου μετά από τη χρήση του bio oil. 
Προτιμώ ένα απλό ενυδατικό φυσικό λάδι όπως αυτό που σου έδειξα πρόσφατα που κρατά ενυδατωμένο το δέρμα μου πολύ περισσότερο.


Τα λέμε σύντομα...

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: aeolis intense hydration face cream


Αν είσαι στην αναζήτηση μίας σούπερ ενυδατικής κρέμας για τον χειμώνα που έρχεται, είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη ώρα. Η aeolis intense hydration face cream είναι μια κρέμα προσώπου ελληνικής εταιρίας, εντατικής ενυδάτωσης με υπέροχα συστατικά. Οργανικό ελαιόλαδο, λάδι αργκάν, ολιγοπεπτίδια, οργανική αλόε βέρα, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, d-πανθενόλη, shea βούτυρο είναι κάποια από αυτά. Επίσης στην λίστα των συστατικών της δεν θα βρεις τίποτα από τα παρακάτω: parabens, προπυλενογλυκόλη, paraffin wax, colors, allergens, mineral oil, alcohol, petrolatum, ethanolamines, sles, sls, retinol, gmo. 
Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, προσφέρει θρέψη, μειώνει τις λεπτές γραμμές, μαλακώνει το δέρμα και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Έχει υπέροχη υφή, σύσταση και ευχάριστη μυρωδιά. Όπως οι περισσότερες κρέμες προσώπου είναι στα 50 ml και κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ. 
Αν έχεις αφυδατωμένη, ξηρή επιδερμίδα αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσεις.


Τα λέμε σύντομα...

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: Clinique beyond perfecting foundation+concealer

Σήμερα συνειδητοποίησα πως έχω πάρα πολύ καιρό να σου γράψω για προϊόν μακιγιάζ. Το ξέρω, προτιμώ το skincare, και εδώ και καιρό "επενδύω" τα χρήματά μου πιο πολύ εκεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιώ ή δεν πειραματίζομαι και με προϊόντα μακιγιάζ.

Το beyond perfecting foundation and concealer το γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Μία και μόνο χρήση ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι θα τα πάμε πολύ καλά οι δυο μας. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, 100% fragrance free, allergy tested, oil free, διαρκεί όλη μέρα, έχει φυσικό-ματ τελείωμα, δεν το νιώθεις βαρύ όταν το φοράς, είναι ενυδατικό, δεν κλείνει τους πόρους, δεν οξειδώνεται, έχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη χωρίς να έχει το εφέ της μάσκας, δεν έχει δείκτη προστασίας(είναι κατάλληλο για βραδινές εξόδους).


Η συσκευασία του είναι γυάλινη, με μεγάλο βουρτσάκι και το προϊόν είναι στα 30 ml. Πραγματικά δεν χρειάζεσαι concealer χρησιμοποιώντας το. Εγώ προτίμησα τις αποχρώσεις 06 ivory και 15 beige. Πήρα δηλαδή την "χειμωνιάτική" μου απόχρωση και μια σκούρη ώστε να με καλύπτει όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως βαθμού μαυρίσματος. Κοστίζει 38 περίπου ευρώ, αλλά συχνά θα το πετύχεις με έκπτωση που φτάνει και το 50%(όπως συμβαίνει αυτές τις μέρες σε όλα νομίζω τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά). Α! Σίγουρα να περιμένεις κομπλιμέντα φορώντας το! Δίνει υπέροχη όψη στο δέρμα.

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Τα λέμε σύντομα...

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

EMPTIES #30


Ξεκινώντας από πάνω θα σου πω πρώτα για τα προϊόντα που μου τελείωσαν και πραγματικά τα αγάπησα. Κάποια τα έχω ήδη αγοράσει δεύτερη ίσως και τρίτη φορά.
Ahava mineral hand cream 40 ml. Αν τη πετύχεις μπροστά σου, μη διστάσεις στιγμή και απλά μύρισέ την. Είναι υπέροχη. Μυρίζει μαγικά και ενυδατώνει τρομερά τα χέρια. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και είναι ο λόγος που δεν την έχω στην κατοχή μου είναι η τιμή της.
Massinian spa beauty oil 3 in1 150 ml. Έχω κάνει αναλυτικό review οπότε διάβασε εδώ τη γνώμη μου.
Korres after sun με aloe vera 150 ml. Μυρίζει σαν άρωμα, έχει διάρκεια, ενυδατώνει και δροσίζει και γενικά όπως σου έχω γράψει και παλαιότερα το αγοράζω εδώ και περίπου 8 χρόνια.
Pharmasept tol velvet intensive foot cream 75ml. Έχω κάνει αναλυτικό review οπότε διάβασε εδώ τη γνώμη μου.
Apivita handcare με γιασεμί και λευκό τσάι 50 ml. Μυρίζει διακριτικά και όμορφα. Έχει ελαφριά σύνθεση και ενυδατώνει ωραία τα χέρια.
Klorane waterproof eye make-up remover 100 ml. Είναι διφασικό, με ελαφριά μυρωδιά και αποτελεσματικότατο.
Frezyderm crilen after nip 30 ml. Δεν μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι χωρίς το συγκεκριμένο. Το έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου. Ότι καλύτερο. Σου είχα γράψει παλαιότερα και γι' αυτό τη γνώμη μου οπότε διάβασέ την εδώ αν θέλεις.
Korres οδοντόκρεμα ολικής προστασίας με δυόσμο και lime 75 ml. Την γνώρισα μέσα στο 2018 και την αγαπώ. Δοκίμασέ την κι εσύ και θα με θυμηθείς. Την μπλε, ε; Όχι την πράσινη(λευκαντική). Εκείνη δε μου άρεσε.
Pixi glow mud mask 15 ml. Είναι σίγουρα μια εταιρία με προϊόντα skincare που αξίζει να δοκιμάσεις. Αρνητικό; Δεν τα βρίσκεις εύκολα Ελλάδα και είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή. Η μάσκα αυτή, ναι μου άρεσε πολύ! 
Περνάμε τώρα στα κάτω προϊόντα της φωτογραφίας που 90% δεν θα αγοράσω ξανά.
Nuxe sun delicious cream face SPF30 50 ml. Αν και μυρίζει όμορφα και είναι από αγαπημένη εταιρία, είναι ένα βαρύ προϊόν που αφήνει λιπαρότητα. Οπότε αν έχεις λιπαρό δέρμα, μακρυά.
Bioderma hydrabio eau de soin SPF30 50 ml. Έχω κάνει αναλυτικό review οπότε διάβασε εδώ τη γνώμη μου.
Apivita body refresh με σύκο και αλόη 300ml. Ωραίο αφρόλουτρο, δεν θα το αρνηθώ, αλλά αγαπάω άλλα περισσότερο. Από apivita προτιμώ το body nourish με αμύγδαλο και λεβάντα που προσφέρει και ενυδάτωση.
Neutro Roberts delicate deo spray powder fresh 150ml όπως και Gliss hair repair conditioner ultimate color 200 ml δεν βρήκα ότι διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους, δεν εντυπωσιάστηκα, δεν θα τα πάρω ξανά.


Από μάσκες, για σήμερα σου έχω 5 διαφορετικές.
Apivita express beauty with grape αντιρυτιδική και συσφιγκτική μάσκα προσώπου 8mlΧ2
Apivita express beauty with grape αντιρυτιδική μάσκα ματιών 2mlΧ2
Vichy detox clarifying charcoal mask 6ml
Vichy detox soothing aloe vera mask 6ml
Pop co facial mask sheet hyaluronic acid
Μου άρεσαν όλες. Το μόνο που έχω να πω, είναι πως παρόλο που σχεδόν όλες όσες είναι σε "μονοδόσεις" μου κρατάνε σίγουρα για 2 φορές, η vichy aloe vera έφτασε μόνο για μία και δεν ήταν και από τις αγαπημένες μου. Θα σου έλεγα αντί αυτής να δοκιμάσεις την αντίστοιχη της apivita, ή ακόμα καλύτερα για επιπλέον ενυδάτωση της apivita με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη.

Δε θα σε κουράσω περισσότερο και θα κρατήσω τα υπόλοιπα για μελλοντική ανάρτηση.

Τα λέμε σύντομα...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

I love GREEK products #8

Η σημερινή μου πρόταση έχει να κάνει με περιποίηση και έρχεται από τη messinian spa. Το beauty oil 3 in 1 με οργανικό ελαιόλαδο και 99.3% φυσικά έλαια το γνώρισα και το αγάπησα φέτος το καλοκαίρι. Έχει βιταμίνη Ε, ηλιέλαιο, ιπποφαές, λάδι από σταφύλι, αμύγδαλο, αβοκάντο, αργκάν και διάφορα αιθέρια έλαια. Προσφέρει πραγματικά βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα και απορροφάται άμεσα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens και χωρίς παραφινέλαιο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Κυκλοφορεί σε πλαστική συσκευασία των 150 ml και κοστίζει 7.50-11.00 ευρώ.


Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί έχει ήπια και διακριτική μυρωδιά και το χρησιμοποίησα κυρίως στο σώμα, στην περιοχή της κοιλιάς μιας και διανύω περίοδο εγκυμοσύνης. Δεν είναι ξηρό λάδι, οπότε για ευκολότερη εφαρμογή απλά βάζε το με βρεγμένα χέρια, ή μετά το μπάνιο όταν ακόμα το δέρμα είναι νωπό. Το χρησιμοποίησα και στα μαλλιά 2 φορές. Δεν θα το αγόραζα για τέτοια χρήση όμως, μιας και προτιμώ κάποιο που προορίζεται μόνο για μαλλιά. Αν και αν το θέλεις για θεραπεία/μάσκα overnight πιστεύω θα σε βολέψει.

Όπως βλέπεις το έχω τελειώσει, οπότε θα το δεις και στα επόμενα empties.

Τα λέμε σύντομα...


p.s. Αν θέλεις να διαβάσεις ή να θυμηθείς ξανά κι άλλα αγαπημένα μου ελληνικά προϊόντα μπορείς απλά να πατήσεις κλικ στον αριθμό της κάθε ανάρτησης: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

μικρός θησαυρός #6

Την pharmasept tol velvet intensive foot cream τη γνώρισα περίπου πριν 3 χρόνια και από τότε χρησιμοποιώ αυτήν και μόνο αυτήν. Είναι κατάλληλη για σκληρύνσεις σε πόδια, γόνατα και αγκώνες. Έχει κερατολυτική και επανορθωτική δράση και προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, αλλαντοϊνη, ουρία 7.5%, εκχύλισμα aloe vera, οξέα φρούτων(ΑΗΑ) και σαλικυλικό οξύ. Είναι parabens και perfume allergens free και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Είναι ελληνικό προϊόν, περιέχει 75 ml και μπορείς να τη βρεις γύρω στα 4-8 ευρώ. Για το τέλος απλά θα σου πω ότι μυρίζει υπέροχα.


Την έχεις δοκιμάσει ή δεν χρησιμοποιείς ιδιαίτερα κρέμες ποδιών;


Τα λέμε σύντομα...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

SUMMER HAUL #3

Θα μου πεις summer haul τη στιγμή που αύριο μπαίνει ο Σεπτέμβρης; Κι όμως. Από τη στιγμή που οι αγορές αυτές πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Αύγουστο έχουν κάθε δικαίωμα να ονομάζονται καλοκαιρινές. Όλα τα προϊόντα όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι από Yves Rocher. Και θα σου παραδεχτώ πως είναι η πρώτη φορά που αγοράζω προϊόντα της εταιρίας αυτής. Και μάλιστα όχι μόνο η πρώτη φορά που αγοράζω, αλλά και η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι από yves rocher. Κάτι ακόμα που αξίζει να αναφέρω είναι ότι όλα τα προϊόντα που θα δεις σήμερα, αγοράστηκαν χωρίς να έχω διαβάσει κάποιο review σε blog και χωρίς να έχω δει κάποιο σχετικό βίντεο στο youtube. Πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.


Ξεκινάω λοιπόν από αριστερά.
1. Nutri repair hair conditioner 150 ml
2. Pure calmille cleansing micellar oil 150 ml
3. Pure calmille cleansing gel 200 ml
4. Monoi de Tahiti precious dry oil 100 ml
5. Monoi lagoon moisturizing perfumed body mist 125 ml
6. Serum vegetal wrinkles&radiance luminizing eye roll-on 15 ml
7. Awaken your skin radiance mask 30 ml
8. Nourishing nutri-silky hair mask 150 ml
9. Serum vegetal wrinkles&radiance sleeping care 50ml
10. Refine your skin texture exfoliating scrub 30 ml

Εννοείται πως ήδη χρησιμοποίησα τα περισσότερα και πως σύντομα θα σου γράψω περισσότερα για αυτά. Περίμενε reviews λοιπόν!

Εννοείται πως αν έχεις να μου πεις τη γνώμη σου για κάποιο από τα παραπάνω, ή για άλλα προϊόντα της εταιρίας, μη διστάσεις να μου αφήσεις σχόλιο! Περιμένω με ανυπομονησία!


Τα λέμε σύντομα...

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

SUMMER HAUL #2

Πριν 2 μήνες σου έδειξα τις πρώτες μου καλοκαιρινές αγορές με τα άκρως απαραίτητα. Σήμερα θα σου δείξω κάποιες επιπλέον αγορές.


 pharmasept intensive foot cream 50ml
bio-oil 25ml
pharmasept hygienic shower camelia 500ml
avene eau thermale 300ml
la roche-posay lipikar gel lavant 750ml
bio-oil 125ml
pharmasept soothing cream 150ml


frezyderm pregnancy toothpaste 50ml
macrovita natural crystal deodorant spray breeze 100ml
messinian spa beauty oil 3 in 1 150ml
messinian spa after burn cooling gel 300ml
messinian spa shower gel pomegranate&honey 300ml
uriage eau thermale 300ml

Κάποια από αυτά τα χρησιμοποιώ ήδη οπότε μπορώ να σου πω εν συντομία κάποια πράγματα.
Η intensive foot cream της pharmasept είναι η καλύτερη κρέμα ποδιών που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Το avene eau thermale το αγοράζω ξανά και ξανά εδώ και 10 χρόνια.
Το macrovita natural crystal deodorant spray breeze είναι υπέροχο για άντρες και γυναίκες και θα το αγοράσω και σε άλλη μυρωδιά.
Το messinian spa beauty oil 3 in 1 το αγάπησα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Σίγουρα θα ακολουθήσουν reviews για τα περισσότερα, οπότε μείνε συντονισμένη.


Τα λέμε σύντομα...

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Τα θυμάσαι;

Εκεί που έβλεπα παλιές μου αναρτήσεις, αναρωτήθηκα για πολλά προϊόντα. Ποια ήταν η απορία μου; Που πήγαν φυσικά. Κατά καιρούς, όπως πολύ καλά ξέρεις κι εσύ, γίνεται χαμός με κάποιο προϊόν. Συνήθως είναι καινούρια κυκλοφορία της εκάστοτε εταιρίας και αποδείχθηκε με τον καιρό ότι ο λόγος που έβλεπες τους πάντες να μιλάνε την ίδια περίοδο με καταπληκτικά λόγια για το ίδιο προϊόν ήταν τελικά λόγω του ήταν από pr πακέτα. Θα μου πεις που ζεις κοπελιά; Κάτω από καμιά πέτρα; Όχι. Ξέρω τι μου γίνεται. Απλά αν είσαι στη blogόσφαιρα/youtubeόσφαιρα καμιά 10ετία και θυμάσαι πως ήταν τότε τα πράγματα, τότε σίγουρα με καταλαβαίνεις, και σίγουρα θα θυμηθείς κι εσύ όλα αυτά τα προϊόντα που τελικά όλοι ξεχάσαμε, παρόλο που πιθανότατα τα αγοράσαμε κι εμείς.
Caudalie beauty elixir: φυσικά το είχα αγοράσει και μια και δυο φορές. Δεν κατάφερε να μου αποδείξει την αξία του όμως. Σου έκανα review παλαιότερα οπότε μπορείς να διαβάσεις την αναλυτική γνώμη μου. Να τονίσω βέβαια πως τότε(2011-2014 περίπου) ήταν πιο ακριβό από τώρα(μιλάμε για την εποχή προ ηλεκτρονικών φαρμακείων) και δύσκολο να το βρεις.
Μorrocanoil/macadamia oil/extraordinary oil: Χαμός! Θυμάμαι πως τα 2 πρώτα ήταν από τα πρώτα λάδια μαλλιών που κυκλοφόρησαν ή τέλος πάντων έγιναν γνωστά. Μετά από αυτά λάνσαρε η  L' oreal  το extraordinary oil και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Σου έχω γράψει για τα 3 αυτά, αλλά και για ακόμα περισσότερα οπότε ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ. Εξακολουθεί να είναι αγαπημένο μου το morrocanoil και είναι από τα λίγα για τα οποία άξιζε ο ντόρος. Ναι, το ξέρω εξακολουθεί να έχει τσιμπημένη τιμή, απλά είναι λίγο πιο εύκολο να το βρεις από τότε. Επίσης μπορείς να δεις review και για τη μάσκα από macadamia. Μετά το λάδι, ήταν το επόμενο πιο δημοφιλές προϊόν τους.
Nivea conditioner σώματος: Σε εντυπωσίασα έτσι; Που το ξέθαψα ε; Σοκαρίστηκα κι εγώ όταν το είδα μπροστά μου. Κυκλοφορούσε σε 2 τύπους, για κανονικές και για ξηρές επιδερμίδες. Τα δοκίμασα και τα 2. Δεν με κέρδισε κανένα. Αν θες να τα θυμηθείς δες εδώ κι εδώ.
Bioten/elf: Και ναι. Εννοώ τις εταιρίες. Θυμάσαι τότε που δεν υπήρχε σπίτι χωρίς ένα καθαριστικό/scrub bioten και φυσικά χωρίς το γαλάκτωμα σώματος με βούτυρο κακάο και macadamia; Με αυτό κι αν είχε γίνει χαμός. Δοκίμασα πολλά προϊόντα bioten και όπως έχω γράψει στο παρελθόν είναι αυτό που λέμε "τίμια" εταιρία. Καλό value for money, και δύσκολα θα σε απογοητεύσει κάποιο προϊόν κυρίως λόγω τιμής. Πάμε τώρα στην elf. Πόσο καιρό έχεις να ακούσεις για αυτήν; Εγώ πολύ και απορώ. Επίσης "τίμια" εταιρία. Χρησιμοποιώ ακόμα και προϊόντα μακιγιάζ τους, αλλά και πινέλα τους. Κρίμα που δεν την ακούμε πια.
Korres blush sticks/lipbutter glosses: Δυστυχώς έπεσα στην παγίδα και τα είχα αγοράσει όλα. Ω ναι. Και θέλεις την αλήθεια; 5 χρόνια πέρασαν και δεν τελείωσα κανένα από τα 6. Τα ξαναείδες από τότε; Ίσως ήταν η φορά που την πάτησα περισσότερο από κάθε άλλη.
Aussie 3 minute miracle: Και για αυτό σου έγραψα τη γνώμη μου. No, no no!

Ναι, το ξέρω, τα πράγματα από τότε έχουν αλλάξει σε απίστευτο βαθμό, αλλά καμιά φορά με στενοχωρεί που δεν βλέπεις ειλικρινείς γνώμες όπως κάποτε από άτομα που ξοδεύουν χρήματα για τα προϊόντα τους και καταλήγεις να βλέπεις σε όλα τα κανάλια τα ίδια brands και τα ίδια προϊόντα.

Τα θυμόσουν; Μήπως θυμάσαι κάποιο άλλο που εγώ ξέχασα; Γράψε μου, γιατί βρήκα αυτή την ανάρτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διδακτική.

Τα λέμε σύντομα...

  

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

REVIEW: Pharmasept insect lotion

Επειδή τα κουνούπια είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο ειδικά τώρα το καλοκαίρι, σου έχω κάνει όχι 1, αλλά 2 συγκριτικές αναρτήσεις με αντικουνουπικά. Για χρόνια προτιμούσα το fleriana της power health, αλλά αγάπησα ένα άλλο μετά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Καθώς έψαχνα να βρω το review που έχω κάνει για το συγκεκριμένο λοιπόν προϊόν, συνειδητοποιώ ότι δεν το έχω κάνει και απορώ. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην σου έχω γράψει για το μοναδικό προϊόν που είναι απολύτως απαραίτητο για τα καλοκαίρια μου; Απαράδεκτη. Οπότε κάθομαι στον υπολογιστή γράφοντας αυτή την ανάρτηση μπας και "σώσω" και κανέναν άλλον εκτός από εμένα και τους δικούς μου.


Είναι ένα μικρό θαυματάκι από την ελληνική εταιρία pharmasept και είναι απωθητικό σπρέυ για κουνούπια(συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης) και σκνίπες. Είναι στα 100ml, έχει 4 φυσικά αιθέρια έλαια(σιτρονέλλα, ευκάλυπτος, λεβάντα, τεϊόδεντρο) και εκχυλίσματα χαμομηλιού,  aloe vera, αλλαντοϊνη και προβιταμίνη Β5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 2 ετών και πάνω και η προστασία του διαρκεί εώς 6 ώρες.
Δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό, μιας και όχι απλά προστατεύει από τσιμπήματα, αλλά ακόμη και αν σε τσιμπήσει κάτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μετά το τσίμπημα και καταπραΰνει τον ερεθισμό. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η καταπληκτική μυρωδιά του. Μυρίζει σαν πούδρα και όλοι γύρω σου θέλουν να το δοκιμάσουν. Έχει τύχει να πάω σε γάμο σε κτήμα και να μου το ζητήσουν 10 άτομα μιας και την προηγούμενη τους το έδωσα να το χρησιμοποιήσουν και εντυπωσιάστηκαν με την αποτελεσματικότητα-μυρωδιά του. Αφού είμαι σίγουρη πως αν είχα μαζί μου καμιά εικοσαριά, θα τα είχα ξεπουλήσει. Για το τέλος να σου πω ότι κοστίζει 5-8 ευρώ, ανάλογα από που θα το αγοράσεις. Απλά να ξέρεις έχει 1 μειονέκτημα. Δεν το βρίσκεις εύκολα. Άμα όμως το βρεις, πάρε 5-6 να έχεις. Εγώ αυτό κάνω.


Τα λέμε σύντομα...

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

empties #29 (masks)

Για κάποιες κορεάτικες μάσκες σου μίλησα πριν καιρό. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν στο ταξίδι που έκανα στην Ταυλάνδη να ψάξω κι εγώ για υφασμάτινες κορεάτικες μάσκες. Όλες οι παρακάτω είναι χρησιμοποιημένες κι όπως καταλαβαίνεις σίγουρα θα πάρω κι άλλες αν ξαναβρεθώ Ασία.


WATSONS energising & moisturising with lycopene extract 30ml x1, radiant & moisturising with aloe vera 30ml x2, collagen rejuvenating HA mask 21mlx1, ginseng repairing HA mask 21mlx2, black pearl smoothing HA mask 21mlx1, grape bella glow & radiant facial mask 20grx1,
BARONESS collagen 21grx1, pomegranate 21grx1, vitamin-c 21grx1
THE FACE SHOP blueberry firming mask 20grx1. 
12 μάσκες λοιπόν κι ευτυχώς έχω λίγες ακόμα. Μου άρεσαν όλες. Δε θα σου πω ότι κάνουν μαγικά. Εμένα μου αρέσουν γιατί ενυδατώνουν απίστευτα την επιδερμίδα για ώρες. Δροσίζουν και ανακουφίζουν, καθώς προσφέρουν θρέψη. Αν βρεθείς σε ανατολικές λοιπόν χώρες, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς κάποιο εμπορικό για να εφοδιαστείς με όσες περισσότερες μάσκες μπορείς. Πραγματικά ειδικά μέσα στο καλοκαίρι είναι απολαυστικές.
Όσο απολαυστικές είναι και οι ελληνικές μάσκες ματιών optofresh relax της intermed. Σου έγραψα πριν λίγες μέρες για τις συγκεκριμένες, οπότε μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την ανάρτηση.


Σου αρέσουν οι μάσκες;



Τα λέμε σύντομα...

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

1 product I regret buying

Μιας και το καλοκαίρι έφτασε για τα καλά και ήδη σου έδειξα τα προϊόντα που αγόρασα για φέτος, είπα να σου δείξω κι ένα προϊόν που όχι απλά δε θα αγοράσω ξανά, αλλά ούτε καν το χρησιμοποίησα.

Bioderma Hydrabio eau de soin SPF30PA++ moisturising anti-UV mist 50ml


Το ονομάζουν "τεχνολογικό επίτευγμα". Το αναφέρουν ως το πρώτο αντιοξειδωτικό αντηλιακό και ενυδατικό νερό προσώπου για ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα. Ισχυρίζεται ότι τελειοποιεί το μακιγιάζ και ότι παρέχει έντονη, μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Φυσικά, χωρίς άρωμα και χωρίς paraben.  Και φυσικά διαβάζοντας όλα αυτά λες δε γίνεται, πρέπει να το αποκτήσω. Πώς έβγαινα τόσα χρόνια στον ήλιο χωρίς αυτό;;;
Θα σου γράψω εγώ τι αισθάνθηκα φορώντας το. Ένιωσα να ψεκάζω το πρόσωπό μου με λακ για ελαφρύ κράτημα. Ω ναι! Καμία ενυδάτωση, ούτε μικρής ούτε μεγάλης διάρκειας. Δεν ξέρω αν προστατεύει καλά από τον ήλιο μιας και όσες φορές το δοκίμασα-γύρω στις 5 για να είμαι ακριβής- έπλυνα το πρόσωπό μου γιατί είχε αυτήν την κολλώδη αίσθηση της λακ που μάλιστα έκανε και ασπράκια. Και δεν έφτανε αυτό, μετά τις 5 σχεδόν φορές που το δοκίμασα δεν ψεκάζει κανονικά παρά μια-δυο σταγόνες. 
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, παρόλο που της bioderma τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει μου αρέσουν και ήθελα να μου αρέσει κι αυτό, είναι το πρώτο που με απογοήτευσε εντελώς. Δεν κάνει τίποτα από αυτά που υπόσχεται, έχει ελαττωματική συσκευασία που σε οδηγεί στο να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν το θέλεις-λέμε τώρα-και κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ.
Οπότε είναι αναποτελεσματικό, ακριβό και δύσχρηστο.


Το έχεις δοκιμάσει;
Ποιο είναι το αγαπημένο σου αντηλιακό;


Τα λέμε σύντομα...

p.s. Αν θέλεις να διαβάσεις και για άλλα προϊόντα που μετάνιωσα που αγόρασα δεν σου έχω ούτε 1,ούτε 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, αλλά 10 αναρτήσεις.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

EMPTIES #28 (samples)

Παλαιότερα σου έγραφα κάθε μήνα για τα δείγματα που δοκίμαζα και είχα καλό feedback. Γράφοντάς σου τότε τόσο συχνά για αυτά είχα δοκιμάσει σχεδόν 50 δείγματα σε ένα χρόνο. Τον τελευταίο μήνα έβαλα σκοπό να τελειώσω όσα περισσότερα δείγματα μπορώ-κατά προτίμηση όλα όσα έχω. Σήμερα θα σου γράψω για 11 από αυτά.


+ LRP toleriane dermo-cleanser fluid 4ml
Έφτασε για 1 φορά και έκανε εξαιρετικό ντεμακιγιάζ και στο πρόσωπο και στα μάτια.
+ Bioderma hydrabio serum 5ml
Έφτασε σίγουρα για 5 χρήσεις και η ενυδάτωση που προσέφερε ήταν μοναδική. Αγόρασα ήδη το κανονικό μέγεθος όπως είδες.
+ Korres  αντηλιακή κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι SPF50 1.5ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και μου άρεσε γιατί δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα.
+ Uriage bariesun SPF50 3ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και μου άρεσε γιατί δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται σχετικά γρήγορα.
- Lierac mesolift serum 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και δε μου άρεσε ούτε η μυρωδιά του, ούτε η αίσθηση που άφηνε στο πρόσωπο.
- Mac pro eye makeup remover 6ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί δεν κάνει κάτι παραπάνω από άλλα αντίστοιχα προϊόντα που σίγουρα είναι και οικονομικότερα.
- Apivita suncare anti-wrinkle light texture SPF30 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί αφήνει λιπαρότητα και δεν απορροφάται γρήγορα παρόλο που έχει light texture.
- Curaprox candy lover toothpaste 10 ml
Έφτασε για πολλές φυσικά χρήσεις μιας και δεν είναι ακριβώς δείγμα. Τις αγαπώ αυτές τις οδοντόκρεμες. Ο μόνος λόγος που βάζω - κι όχι + είνια γιατί η συγκεκριμένη γεύση δεν είναι η αγαπημένη μου και δε θα την αγοράσω.
-  Vichy slow age daily care 1.5ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις. Παλαιότερα που το ξαναδοκίμασα μου άρεσε. Αυτή τη φορά όχι τόσο και μάλιστα μύριζε περίεργα και διαφορετικά από την προηγούμενη φορά, παρόλο που δεν είχε λήξει. 
- Juliette Armand elements 03 2ml
Έφτασε για 2-3 χρήσεις. Καλή, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο όπως σου έχω γράψει στο παρελθόν. Για ηλικίες 25+ και αφυδατωμένες επιδερμίδες πιστεύω θα είναι ιδανική.
- Olivellenic organics βιολογική, αναζωογονητική&ενυδατική κρέμα ημέρας 3ml
Έφτασε για 3-4 χρήσεις και δε μου άρεσε γιατί παρόλο που γράφει ότι έχει αντηλιακά φίλτρα, δεν αναγράφεται η προστασία που προσφέρει. Επίσης, δεν τρελάθηκα με τη μυρωδιά. Η ενυδάτωση όμως που προσέφερε ήταν καλή.


Τί δείγματα τελείωσες τελευταία;


Τα λέμε σύντομα....

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

μικρός θησαυρός #5

Μία από τις αγαπημένες μου σειρές αυτού του blog είναι αυτή. Αναρτήσεις που σου γράφω για μικρά διαμαντάκια, άγνωστα στο πολύ κοινό, που όμως κατά τη γνώμη μου αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή σου.



Για σήμερα έχω να σου γνωρίσω πάλι ένα ελληνικό προϊόν. OptoFresh relax masks της Intermed. Είναι μάσκες ματιών για κουρασμένα μάτια, κατάλληλες για μαύρους κύκλους και σακούλες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν χωρίς parabens. Εμπεριέχουν 6 εκχυλίσματα βοτάνων, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Έχουν κλινικά δοκιμασμένα δραστικά συστατικά. 
Εγώ τις έχω μόνιμα μέσα στο ψυγείο και όταν αισθάνομαι τα μάτια μου κουρασμένα, παίρνω μία και την φοράω για 10-15 λεπτά. Δροσίζει, τονώνει και ξεκουράζει τα μάτια. Μου αρέσει να τις χρησιμοποιώ όλο το χρόνο, αλλά το καλοκαίρι τις καταευχαριστιέμαι. Δεν θα σου πω ότι παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά στο θέμα των μαύρων κύκλων, μιας και δεν τις χρησιμοποιώ συχνά. Πιστεύω πως για να παρατηρήσεις διαφορά πάνω σε αυτό θα πρέπει να τις χρησιμοποιείς συστηματικά. 
Η συσκευασία περιέχει 10 μάσκες και κοστίζει περίπου 5 ευρώ.

Έχεις καμιά πρόταση για μάσκα ματιών;

Τα λέμε σύντομα...

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

SUMMER HAUL

Λίγες αγορές θα σου δείξω σήμερα, άκρως απαραίτητες για το καλοκαίρι.


Vichy capital soleil SPF30 fresh hydrating milk face&body 300ml
Coverderm filteray face plus normal SPF30 50ml
Bioderma set για αφυδατωμένη επιδερμίδα. Περιλαμβάνει hydrabio serum 40ml, hydrabio perfecteur SPF30 40ml.
Apivita suncare weekend away set. Περιλαμβάνει suncare SPF30 face&body 100ml, after sun face&body 100ml, express beauty mask με αλόη 2x8ml μέσα σε ένα νεσεσέρ.
Apivita express beauty mask with pumpkin 2x8ml
Vichy multimasking set. Περιλαμβάνει μάσκα προσώπου με αλόη, μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα, μάσκα προσώπου με μεταλλικά στοιχεία (6x6ml)και ένα mini mineral89 5ml, όπως βλέπεις παρακάτω.


Εσύ ξεκίνησες τις αγορές σου για το καλοκαίρι;


Τα λέμε σύντομα...