Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Review: 2 in 1 volume mascara,essence



Αυτή τη μάσκαρα την πήρα τον Οκτώβριο του 2011. Ήταν η πρώτη μάσκαρα που δοκίμασα από Essence και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει πολύ καιρό που την τελείωσα, αλλά όσες φορές πήγα να την ξαναπάρω(4 φορές) δεν την βρήκα.Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με τρεις τρόπους.
  1. Μόνο το look 1.
  2. Μόνο το look 2.
  3. Τα look 1 και 2 μαζί.





Το Look 1 δίνει μήκος και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες, χωρίς όμως να τις χρωματίζει έντονα. Ελάχιστα θα έλεγα.

Το Look 2 δίνει όγκο.

Και τα δύο μαζί έχουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Με το πρώτο βήμα όπως είπα ξεχωρίζουμε και μακραίνουμε τις βλεφαρίδες μας και πριν στεγνώσει η πρώτη στρώση, περνάμε τη δεύτερη με το δεύτερο βήμα και γίνονται απίστευτα έντονες και απίστευτα μαύρες. Δεν είναι δύο βουρτσάκια, αλλά το ίδιο. Απλά στο δεύτερο βήμα το stopper της μάσκαρας είναι πιο ανοιχτό, ώστε να βγαίνει μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος.
Ξέρω ότι σε πολλές δεν έχει αρέσει αυτή η μάσκαρα, αλλά απ' ότι κατάλαβα ήμουν από τις λίγες που τους άρεσε. Δεν θα την αγοράσω προς το παρόν, γιατί έχω ανοιχτή την Benefit, They' re real mascara και την Chanel, inimitable intense και ήδη πήρα back up από την Benefit, όπως διαβάσατε σε προηγούμενο post.
Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι 10 ml και κοστίζει περίπου 4 ευρώ.
Ποια μάσκαρα της Essence μου προτείνετε;
Φιλιά...

8 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω σε ποιο Hondo πας αλλά στον Πειραιά έχει άπειρο στοκ από αυτή την μάσκαρα την οποία αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτή η μασκαρα !!! Δεν μου άρεσε δυστυχώς καθόλου αλλα ίσως να έφταιγε η συσκευασία τι να πώ...μπορεί να της ξαναδώσω μια ευκαρία! Ωραίο ποστ πάντως μπράβο σου!
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή