Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Summer Giveaway #2 (&summer giveaway winner)


Μία από τις γυναίκες που σίγουρα έχει ξεχωρίσει για τη δουλειά της στην Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα η Δήμητρα Γουλά. Αρθρογράφος, μέλος κριτικής επιτροπής των Prix de Beaute, συνεργάτης εκπομπών, συγγραφέας βιβλίων, επιχειρηματίας. Διατηρεί το δικό της Ινστιτούτο στην Αθήνα και πέρα από τα προϊόντα by Dimitra Goula μπορεί κάποιος να απολαύσει και υπηρεσίες υγείας, ευεξίας, σιλουέτας και αντιγήρανσης. Επίσης, στο Dimitra Goula Boutique Institute(Αν. Τσόχα 18-20) προσφέρουν δωρεάν δερμοδιάγνωση κάθε 6 μήνες, τεστ ευαισθησίας, τεστ τονικότητας των αγγείων, καθώς και τεστ ενυδάτωσης.

Πρόσφατα έλαβα κάποια προϊόντα της σειράς my handmade beauty by Dimitra Goula. Με μεγάλη μου χαρά επίσης η κα Γουλά απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις που της έκανα(ας πούμε μίνι συνέντευξη) και φυσικά δεν αρνήθηκε να μου στείλει ένα προϊόν για giveaway για έναν αναγνώστη του blog μου. 
Επειδή λοιπόν το δώρο σας είναι άκρως καλοκαιρινό, δεν γινόταν να περιμένω να δοκιμάσω τα προϊόντα και να σας κάνω το giveaway τον Αύγουστο, οπότε σκέφτηκα να σας κάνω το giveaway τώρα, και σε δύο βδομάδες που θα τελειώσει να σας ανακοινώσω το νικητή στην ανάρτηση που θα σας γράψω τη γνώμη μου για τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ.


αριστερά το δωράκι σας, δεξιά αυτό που θα δοιμάσω εγώ. 
Δεν είναι σκέτη γλύκα;;;




Τα βήματα είναι απλά, όπως κάθε φορά. Να με ακολουθείτε στο google+, gfc, bloglovin, και να μου αφήσετε το email σας κι ένα σχόλιο. Προαιρετικά, ακόμη 2 βηματάκια για τους twitter followers. O διαγωνισμός θα "τρέχει" για 2 εβδομάδες και είναι ανοιχτός για κατοίκους Ελλάδας.

a Rafflecopter giveaway







Καλή επιτυχία και τα λέμε σύντομα....




p.s. Νικητής για το summer giveaway είναι η Μαρία Δ. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη νικήτρια, οπότε σύντομα θα λάβει τα δωράκια της!

12 σχόλια:

  1. Δεν εμφανιζεται η σελιδα της στο facebook στην φορμα συμμετοχης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thanks for the info!
      Το διόρθωσα, οπότε τώρα θα εμφανίζεται λογικά!
      Για δες, κι αν υπάρχει πρόβλημα πάλι ενημέρωσέ με!

      Διαγραφή
  2. La Roche-Posay Anthelios σε μορφή σπρέι με δείκτη 50 για το σώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Must have προϊόν για το καλοκαίρι και όχι μόνο... το αντηλιακό!! Αλλά κι ένα super ζωηρό κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή