Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

EMPTIES #14

Empties, empties, empties!
Τρελαίνομαι όταν βλέπω τη σακούλα που βάζω τις συσκευασίες των προϊόντων που τελειώνω να γεμίζει, γιατί ξέρω ότι έρχεται η ώρα να κάνω ανάρτηση empties, που σημαίνει, πως έρχεται η ώρα να δω τί τελείωσα και να χαρώ με το κατόρθωμα(what???) αυτό. 




Για το fleriana και το apivita αντικουνιπικό, το apivita suncare SPF 30 αντηλιακό, 
το moroccan argan oil της avon και το moroccanoil  όπως και για το bioderma, έχω γράψει στο παρελθόν τη γνώμη μου, οπότε σήμερα θα σας μιλήσω για τα 2 προϊόντα για τα οποία δεν σας έχω γράψει ξανά.
Το φαρμακευτικό οινόπνευμα της mediplants είναι αυτό που προτιμώ εδώ και μια δεκαετία σίγουρα. Είναι ίσως το πιο πολυαγορασμένο προϊόν για εμένα. Τις χρήσεις του τις ξέρετε, οπότε απλά σας λέω ότι για ακόμη μία φορά θα το αγοράσω πάλι.
Το carroten sensations αντηλιακό λάδι SPF15 με άρωμα εξωτικών λουλουδιών το τελείωσα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ωραίο, δε λέω, αλλά δεν θα το αγοράσω ξανά. Απλά γιατί προτιμώ την κλασική μυρωδιά των προϊόντων carroten και την επόμενη φορά που θα αναζητήσω κάποιο αντηλιακό λάδι, θα προτιμήσω ένα τέτοιο.




Κλασικά τελείωσα 2 συσκευασίες από τα αγαπημένα μου βαμβακάκια της Septona. Τα αγαπώ και είναι τα μόνα που αγοράζω πλέον. Καμιά φορά όμως, κυρίως για να ξεβάφω τα νύχια μου, παίρνω και διάφορα άλλα. Αυτή τη φορά μου τελείωσαν και τα στρόγγυλα pom pon βαμβακάκια τα οποία με άφησαν κι αυτά ικανοποιημένη.



Για το τέλος σας έχω υγρά μαντηλάκια. Τα softline  που προτιμώ και είναι η δεύτερη συσκευασία που τελειώνω με βολεύουν για τον καθαρισμό των χεριών μου μετά τη διαδικασία του μακιγιάζ. Όσο για τα pom pon μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και καθαρισμού προσώπου, εξακολουθώ να πιστεύω πως όλες οι παλαιές τους συνθέσεις ήταν καλύτερες από τις καινούριες. Τα συγκεκριμένα ήταν δείγμα των 5 τεμαχίων. 




Ακόμη μία ανάρτηση empties έφτασε στο τέλος της.





Τί προϊόντα τελειώνετε εσείς συχνότερα;




Τα λέμε σύντομα...



2 σχόλια:

  1. πολύ ωραία τα empties σου!!! Θα συμφωνήσω μαζί σου για το οινόπνευμα !!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκρως χρήσιμο, κι απορώ πως εδώ και 2 χρόνια δεν το ανέφερα ξανά!

      Διαγραφή