Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

σου έχω μιλήσει για το sensities;

Όχι. Θα το κάνω σήμερα. Πριν καιρό ήθελα να βρω ένα κατάστημα με αιθέρια έλαια, αποξηραμένα βότανα και άλατα. Έψαξα αρκετά αλλά αυτό που με κέρδισε ήταν το sensities.com. Έχει την πιο μεγάλη ποικιλία που εγώ έχω δει-όταν λέω μεγάλη, εννοώ μεγάλη- σε κατάστημα και λογικότατες-κατά τη γνώμη μου-τιμές. 
Οι επιλογές μου; Αιθέρια έλαια λεβάντας, μέντας, λεμονιού, λάιμ, κέδρου, αρκεύθου και εκχύλισμα βανίλιας. 



Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σε κάθε ένα προϊόν αναγράφουν τη χώρα προέλευσης, τις δράσεις του, ακόμη και το ποσοστό που μπορείς να χρησιμοποιείς άφοβα το καθένα. 
Στο ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα θα βρεις πάρα πολλές συνταγές για να κάνεις τα δικά σου "μαγειρέματα" και αν θέλεις μπορείς να παραγγείλεις τα συστατικά της κάθε συνταγής κατευθείαν.
Μπορείς να βρεις αιθέρια έλαια, έλαια βάσης, ανθόνερα, εκχυλίσματα βοτάνων, βούτυρα, αργίλους, αρωματικά χώρου, αγνά φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, συσκευασίες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτό που σίγουρα θα πάρω εγώ την επόμενη φορά θα είναι  αρωματικό τροφίμων μάνγκο για να κάνω το δικό μου εξωτικό απολεπιστικό χειλιών. 
Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι τα ακριβά μεταφορικά τους(5 ευρώ).  



Τα προϊόντα που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία μου τα έστειλαν για δοκιμή, 2 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος και 11 δείγματα. Όπως καταλαβαίνεις θα έχω να σου γράψω στο μέλλον για πολλά καινούρια προϊόντα. Χάρηκα πάντως γιατί δεν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν προϊόντα από καμία από αυτές τις εταιρίες.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το sensities δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ. Σίγουρα θα βρεις προϊόντα που θα βάλεις χωρίς δεύτερη σκέψη στο καλάθι σου. 



Χρησιμοποιείς αιθέρια έλαια;
Τα λέμε σύντομα...

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό κατάστημα, παράδεισος για τους λάτρεις των φυσικών καλλυντικών και του φτιάξτο μόνος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή