Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

REVIEW: NUXE Nirvanesque

Σήμερα θα σου γράψω τις εντυπώσεις μου για μια αγαπημένη και γνωστή εταιρία. Για τη Nuxe. Συγκεκριμένα, για τη σειρά nirvanesque με παιώνια και μπλε λωτό. 
Η σειρά αποτελείται από 4 προϊόντα, 3 κρέμες προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου και 1 κρέμα ματιών. Αν η εξάλειψη των πρώτων γραμμών έκφρασης είναι και δική σου ανησυχία, τότε διαβάζεις την κατάλληλη ανάρτηση.


Επέλεξα την πλούσια(enrichie) κρέμα της σειράς(50ml), για ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα και την κρέμα ματιών(15ml).


Σύμφωνα με την εταιρία η  κρέμα προσώπου λειαίνει άμεσα και ορατά τις πρώτες ρυτίδες μέσω της νευρο-χαλαρωτικής νευρο-αγχολυτικής  της δράσης. Η επιδερμίδα ηρεμεί άμεσα και είναι πιο ενυδατωμένη. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν πιο ξεκούραστα και η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή. Μέρα με τη μέρα οι πρώτες ρυτίδες λειαίνονται. Περιέχει 88.4% συστατικά φυσικής προέλευσης, και δεν έχει parabens. Η κρέμα ματιών βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και φωτίζει το βλέμμα. Περιέχει 93.4% συστατικά φυσικής προέλευσης, και δεν έχει parabens. 


Περίμενα πολλά από τα προϊόντα αυτά, αλλά δυστυχώς δεν θα τα αγοράσω ξανά. Μου άρεσε πάρα πολύ το πόσο ενυδάτωναν το δέρμα μου και το πόσο φρέσκο έδειχνε, αλλά δεν είδα κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν σχηματίστηκαν-απ' όσο μπορώ να θυμηθώ-καινούριες λεπτές γραμμές στο πρόσωπό μου, αλλά δεν είδα καμία λείανση στις ήδη υπάρχουσες. Το ίδιο και στην περιοχή των ματιών. Καμία απολύτως διαφορά. Ούτε στους μαύρους κύκλους, ούτε στην φωτεινότητα. Και οι δύο κρέμες έχουν ωραία υφή και πολύ όμορφη διακριτική μυρωδιά.
Οπότε αν είσαι στο ηλικιακό group 27+ και η ενυδάτωση δεν είναι το μοναδικό ζητούμενό σου, δεν θα σου έλεγα να τρέξεις και να τα αγοράσεις. Αν όμως θέλεις ενυδάτωση, πραγματική ενυδάτωση, τότε σίγουρα θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη. 

Ποια κρέμα μου προτείνεις;


Τα λεμέ σύντομα...


4 σχόλια:

  1. Very useful, I was planning to buy the eye cream but not anymore :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θελεις ριξε μια ματια κ στην κριτικη της Λενας. Εχει εντελως διαφορετικη αποψη, ειδικα για την κρεμα ματιων που ειναι η αγαπημενη της! http://www.violetmimosa.com/el/2016/11/08/review-nuxe-eau-demaquillante-nirvanesque-light-nirvanesque-yeux/

    ΑπάντησηΔιαγραφή