Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

REVIEW: Clinique beyond perfecting foundation+concealer

Σήμερα συνειδητοποίησα πως έχω πάρα πολύ καιρό να σου γράψω για προϊόν μακιγιάζ. Το ξέρω, προτιμώ το skincare, και εδώ και καιρό "επενδύω" τα χρήματά μου πιο πολύ εκεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιώ ή δεν πειραματίζομαι και με προϊόντα μακιγιάζ.

Το beyond perfecting foundation and concealer το γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Μία και μόνο χρήση ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι θα τα πάμε πολύ καλά οι δυο μας. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, 100% fragrance free, allergy tested, oil free, διαρκεί όλη μέρα, έχει φυσικό-ματ τελείωμα, δεν το νιώθεις βαρύ όταν το φοράς, είναι ενυδατικό, δεν κλείνει τους πόρους, δεν οξειδώνεται, έχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη χωρίς να έχει το εφέ της μάσκας, δεν έχει δείκτη προστασίας(είναι κατάλληλο για βραδινές εξόδους).


Η συσκευασία του είναι γυάλινη, με μεγάλο βουρτσάκι και το προϊόν είναι στα 30 ml. Πραγματικά δεν χρειάζεσαι concealer χρησιμοποιώντας το. Εγώ προτίμησα τις αποχρώσεις 06 ivory και 15 beige. Πήρα δηλαδή την "χειμωνιάτική" μου απόχρωση και μια σκούρη ώστε να με καλύπτει όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως βαθμού μαυρίσματος. Κοστίζει 38 περίπου ευρώ, αλλά συχνά θα το πετύχεις με έκπτωση που φτάνει και το 50%(όπως συμβαίνει αυτές τις μέρες σε όλα νομίζω τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά). Α! Σίγουρα να περιμένεις κομπλιμέντα φορώντας το! Δίνει υπέροχη όψη στο δέρμα.

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Τα λέμε σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου