Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

HAUL: Michael Todd


Αρκετό καιρό πριν, έκανα μια παραγγελία από Michael Todd true organics, και το πακέτο έφτασε στα χέρια μου μέσα στον Οκτώβριο. 
Μία από τις αγαπημένες μου youtubers είναι η theniajewels, και παρόλο που για αρκετό καιρό δεν έκανε βίντεο, μόλις είδα το review της για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, αμέσως μπήκα σε σκέψεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί της στο τί είδους προϊόντα θέλει να βάζει στο δέρμα της, και στο κατά πόσο είναι καλά τα χημικά ή όχι. Εξάλλου όσες διαβάζετε καιρό το blog μου, φαντάζομαι έχετε καταλάβει πως προτιμώ τα προϊόντα που είναι πιο φυσικά-φυτικά! Μετά το συγκεκριμένο βίντεο, έψαξα παραπάνω σε youtube και blogs και αποφάσισα πως είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Και φυσικά ήταν η κατάλληλη χρονική περίοδος! Το πήλινγκ προσώπου, το καθαριστικό προσώπου μου και κάποια άλλα προϊόντα περιποίησης προσώπου μου τελείωναν, οπότε ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή να τα δοκιμάσω. Έπειτα είδα από ακόμη μία αγαπημένη youtuber πως ανέφερε στα αγαπημένα του μήνα δύο από τα προϊόντα που ήδη είχα παραγγείλει κι έτσι σιγουρεύτηκα περισσότερο πως δεν θα με απογοητεύσουν! 






από αριστερά:
κρέμα ματιών, scrub προσώπου, ορός, toner, μάσκα, καθαριστικό.



Στις τελευταίες 2 φωτογραφίες βλέπετε 4 δείγματα που έστειλαν μαζί με την παραγγελία μου.

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή, όπως και το κόστος των μεταφορικών. Ακόμη δεν μπορώ να σας πω τη γνώμη μου για κανένα από τα προϊόντα, διότι δεν τα έχω δοκιμάσει. Περιμένω να τελειώσουν κανά  δυο ακόμη προϊόντα που ήδη χρησιμοποιώ, ώστε να ξεκινήσω να τα χρησιμοποιώ όλα, για να μπορέσω να καταλάβω τα αποτελέσματα τους και να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο "πακέτο" περιποίησης προσώπου!

Έχει ακούσει καμιά σας για τη συγκεκριμένη εταιρία;
Μπήκατε στον "πειρασμό" να παραγγείλετε κι εσείς;
Περιμένω τα σχόλιά σας!


Τα λέμε σύντομα...





p.s. Εννοείται πως θα ακολουθήσει review όταν θα χρησιμοποιήσω τα παραπάνω προϊόντα.
p.s.2 Κάποιες αναρτήσεις μου που σας δείχνω αγαπημένα μου φυτικά-φυσικά προϊόντα:
Apivita 1234
Και σίγουρα θα βρείτε πολλές περισσότερες αν κάνετε μια "βόλτα" στις αναρτήσεις μου.



6 σχόλια:

  1. Α πήρες μεγάλο μέρος της σειράς! Θα με ενδιέφερε πολύ να δω review και πιστεύω σίγουρα και άλλες κοπέλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα κάνω, αλλά φαντάζομαι θα αργήσω... Θέλω να τα χρησιμοποιήσω αρκετά πριν κάνω review. Επομένως κατα Ιανουάριο, ίσως... Αλλά θα κάνω 100%!!!

      Διαγραφή
  2. Εχω ακουσει πολλα για τα προιοντα αυτης της εταιριας! Θα μου άρεσε να δοκιμασω το scrub και τη μασκα προσωπου! Ανυπομονω και για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω σίγουρα review!
      Aπλά φαντάζομαι θα μου πάρει λίγο καιρό...

      Διαγραφή