Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

REVIEW: Diadermine τζελ ντεμακιγιάζ




Ε ναι λοιπόν, το πήρα και αυτό!
Δεν γίνεται να είσαι blogger/youtuber και να μην θέλεις να δοκιμάσεις προϊόντα καινούρια και πρωτοποριακά! Πόσο μάλλον όταν ακούς για ένα προϊόν μόνο θετικές κριτικές! 

Πρόκειται για το ντεμακιγιάζ σε μορφή τζελ από την Diadermine. Είναι το πρώτο προϊόν που δοκιμάζω από τη συγκεκριμένη εταιρία. 


Όπως βλέπετε το έχω ήδη χρησιμοποιήσει αρκετά, παρόλο που το αγόρασα πρόσφατα.

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά.
1. 0% parabens.
2. 0% σιλικόνες.
3. Δεν έχει άρωμα.
4. Χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και σε μάτια.
5. 200 ml 5 ευρώ περίπου.
6. Έχει αντλία.
7. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
8. Τονώνει την επιδερμίδα.
9. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.
10. Μπορείς να το βρεις στα σούπερ μάρκετ.
11. Ξεβάφει εξαιρετικά εύκολα τα μάτια, ακόμα και την They' re real mascara που όσες την έχετε καταλαβαίνετε πως αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα!



Και εκεί που βλέπεις πως η λίστα των πλεονεκτημάτων του συγκεκριμένου προϊόντος μεγαλώνει και μεγαλώνει, και λες: ΤΕΛΕΙΑ! Βρήκα το ιδανικό προϊόν ντεμακιγιάζ, αρκεί ένα μόνο αρνητικό για να γκρεμιστούν όλα σε μία στιγμή. Τελειώνει απίστευτα γρήγορα! Τί εννοώ; Την πρώτη μέρα που το δοκίμασα, στο πρόσωπό μου είχα μόνο πούδρα, ρουζ και μάσκαρα. Πόσα βαμβακάκια χρειάστηκαν; 13!! Ναι, καλά διαβάσατε 13! Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπετε πως έχω καταναλώσει αρκετό από το τζελ. Και σκεφτείτε πως το είχα χρησιμοποιήσει μόνο τρεις φορές και όχι απλά τρεις φορές. Τρεις φορές για να ξεβάψω ένα απλό μακιγιάζ. Μακιγιάζ 3 προϊόντων. Δηλαδή, κατά τη γνώμη μου, τα 200 ml θα σας φτάσουν για περίπου 10 φορές. Αν πάλι θέλετε να αφαιρέσετε πιο "βαρύ" μακιγιάζ(foundation, bronzer, πούδρα, ρουζ, highlighter, mascara, eyeliner, σκιές) ή αν θέλετε να αφαιρέσετε αδιάβροχα προϊόντα θεωρώ πως τα 200 ml θα σας φτάσουν για 5-7 φορές.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι που θα αγοράσω ξανά. Θεωρώ πως παρόλο που κάνει την δουλειά του πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά για την ακρίβεια, χρειάζεται αρκετή ποσότητα, και κατ' επέκταση αρκετό χρόνο.

Παρόλο που άκουγα μόνο καλά λόγια για το συγκεκριμένο τζελ, μετά κατάλαβα πως όσες το χρησιμοποίησαν και έμειναν ικανοποιημένες από αυτό, είναι άτομα που για την αφαίρεση του μακιγιάζ τους χρησιμοποιούν πολλά προϊόντα. Χρησιμοποιούν αρχικά μαντηλάκια και μετά αυτό, ή υγρό/αφρό/τζελ καθαρισμού και μετά αυτό, κτλ. 
Από τη στιγμή που ισχυρίζεται πως είναι προϊόν αφαίρεσης του μακιγιάζ εγώ το χρησιμοποιούσα ΜΟΝΟ του. Δεν το χρησιμοποίησα συνδυαστικά με άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Εξάλλου για τέτοιο σκοπό προορίζεται. Δεν το κρίνω δηλαδή ως κάτι αντίστοιχο μιας τονωτικής λοσιόν. Δεν κρίνω την αποτελεσματικότητα του ως συμπληρωματικό προϊόν καθαρισμού. Κρίνω την αποτελεσματικότητά του ως μονάδα, κι όχι ως μέρος μιας διαδικασίας καθαρισμού.

Το έχετε δοκιμάσει;
Πως σας φάνηκε;


Τα λέμε σύντομα...



p.s. Εννοείται πως το γεγονός ότι δεν άφησε ικανοποιημένη εμένα αυτό το προϊόν δεν σημαίνει πως δεν θα αρέσει και σε εσάς. Απλά σας έγραψα την προσωπική μου γνώμη για αυτό το τζελ.



15 σχόλια:

  1. εγώ πάντως είχα διαβάσει και αρκετά αρνητικά!!νομίζω ήταν μοιρασμένες οι απόψεις!!Κρίμα που δεν σου άρεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλήθεια? Μόνο ένα αρνητικό blog post είδα εγώ. Τί δεν άρεσε στις υπόλοιπες? Έχεις κάποιο link να μου στείλεις να διαβάσω κι άλλες γνώμες?

      Διαγραφή
  2. http://linabeautyinsider.blogspot.gr/2013/09/review-diadermine-n-gel.html

    http://evigmyworld.blogspot.gr/2013/04/diadermine-high-tolerance.html

    http://makeupbynatashav.blogspot.gr/2013/10/2-products-i-will-never-buy-again.html

    to deutero review einai demi...tis arese,alla apo oti eida tin etsouze sta matia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ούτε και πρόκειται....σου προκάλεσε μήπως τσούξιμο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι τσούξιμο, απλά μια ενόχληση στα μάτια την είχα κάποιες φορές!

      Διαγραφή
  4. Και να φανταστείς ήμουν ανάμεσα σε αυτό και σε εκείνο της L' Oreal. Καλά που προτίμησα το δεύτερο! Πολύ καλή κριτική :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και της l'oreal το πήρα γιατί θέλω να κάνω comparison post, απλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη γιατί σε λίγο θα μου τελειώσει αυτό και θα ανοίξω μετά της L' oreal!

      Διαγραφή
  5. Κρίμα που δεν σου άρεσε... Εγώ γενικά ΄χω βρει αυτό που ταιριάζει στις αναγκες μου αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω κι αλλα προιόντα. Ευτυχως όμως που με έσωσες απο το να παρω κατι που δεν θα μου άρεσε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, ή όχι. Σου λέω, σαν προϊόν είναι πολύ καλό! Απλά δεν θα το ξαναπάρω γιατί ουσιαστικά είναι για 10 περίπου χρήσεις!

      Διαγραφή
  6. συμφωνω με ολα...δεν μου αρεσε καθολου και το εδωσα στην αδερφη μου που δεν πολυ βαφεται...5 τεραστια βαμβακια χρησιμοποιουσα εγω και παλι εμεναν υπολειμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το μόνο αρνητικό του ήταν αυτό! Πραγματικά τελείωσα ένα πακέτο δίσκους ντεμακιγιάζ όσο χρησιμοποιούσα αυτό το τζελ!

      Διαγραφή
  7. Εγώ μόνο αρνητικά διάβαζα για το συγκεκριμένο γι'αυτό και το απέφευγα, άσε που δε μ'ενθουσιάζει γενικότερα σαν υφή και συσκευασία - μου θυμίζει απολυμαντικό χεριών :p Άμα τελειώνει και γρήγορα ασ'το καλύτερα χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι και τόσο χάλια! Πραγματικά τονώνει την επιδερμίδα!
      Απλά για μένα είναι μεγάλο αρνητικό το ότι τελειώνει γρήγορα.
      Κρίμα, γιατί έχει καλά συστατικά!

      Διαγραφή
  8. Θέλει πραματικά πάρα πολύ προϊόν.Κ γω γι' αυτό προτιμώ το bioderma. Αν το ψάξεις το βρίσκεις σε εξαιρετική τιμή. Πρόσφατα πήρα 2x500ml 12 ευρώ! Κοινώς 6 ευρώ τα 500 ml. Όχι να δώσω 5 ευρώ για 200 ml!!!( για l'oreal/diadermine)

    ΑπάντησηΔιαγραφή