Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

UPDATE: makeup no buy

Πριν ένα μήνα περίπου σας έγραψα πως αποφάσισα να ξεκινήσω μια περίοδο makeup no buy. Δηλαδή, να προσπαθήσω να μην αγοράζω συνέχεια προϊόντα makeup, επειδή τον τελευταίο καιρό το παράκανα. Έτσι λοιπόν, αφού πέρασαν περίπου 30 μέρες σκέφτηκα να σας κάνω αυτό το post για να δείτε την πρόοδό μου(λέμε τώρα). Όπως ήταν φυσικό δεν τα κατάφερα να κρατηθώ 100%, όμως οι αγορές που έκανα δεν ήταν "περιττές". Πήρα δηλαδή πράγματα που είτε μου τελείωναν κι έπρεπε να αντικαταστήσω τα προηγούμενα, είτε πράγματα που θα μου χρειαστούν. Περισσότερο είναι προϊόντα περιποίησης, παρά μακιγιάζ. 


Από oriflame εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο αποσμητικό με mint&rasberry, όπως κι ένα tender care. Στο πιο πρόσφατο giveaway μου σας έκανα δώρο ένα, παρόλο που δεν είναι κάτι που έχω δοκιμάσει, οπότε όταν είδα το συγκεκριμένο από τη χριστουγεννιάτικη σειρά με άρωμα φραγκοστάφυλο, ήταν η ευκαιρία που έψαχνα. Όσο για το κόκκινο μολύβι χειλιών, απλά επειδή δεν είχα κανένα κόκκινο μολύβι χειλιών το παρήγγειλα και μου άρεσε πολύ!


Η τελευταία φορά που αγόρασα λακ, ήταν τον περασμένο Μάρτιο. Όχι, δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου, και ούτε αποθηκεύω στη μνήμη μου πότε αγοράζω το κάθε πράγμα, απλά είδα τον μήνα στο post που σας είχα κάνει. Εκείνη τελείωσε, οπότε αγόρασα την πιο "διάσημη" της L' oreal. Επίσης, μου τελείωσε και το diadermine τζελ ντεμακιγιάζ κι επειδή δεν με άφησε ικανοποιημένη αυτή τη φορά πήρα το ideal soft νερό ντεμακιγιάζ της L' oreal. 


Τέλος, όπως σας έγραψα παραπάνω, επειδή μου τελείωσε το αποσμητικό, άργησε να έρθει το καινούριο μου από oriflame, και  πήρα και το neutro roberts, για το οποίο όλες λέτε τα καλύτερα. Ούτε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είχα μιας και τελείωσα το τελευταίο μου πακετάκι, και ήταν ευκαιρία  να δοκιμάσω αυτά της bioten απ' τη στιγμή που τα βρήκα σε προσφορά 1+1.

Ανακεφαλαίωση: Μέσα σε αυτό το μήνα, όσες αγορές έκανα ήταν πράγματα που μου τελείωσαν, κι ένα μολύβι χειλιών(για το οποίο πάλι με δικαιολογώ μιας και δεν είχα άλλο κόκκινο). Θεωρώ πως πήγε αρκετά καλά η makeup no buy περίοδος, μόνο που το Σάββατο που μας πέρασε "λύγισα". Πήγα να πάρω κάτι δωράκια(άτιμα δώρα που μας βάζετε σε πειρασμό) και πως να αντισταθώ; Πήρα 3 κραγιονάκια από essence κι ένα μολύβι χειλιών. Και πάλι όμως πιστεύω πως πέρασα με επιτυχία την πρώτη makeup no buy περίοδό μου. Όχι φυσικά με 100% επιτυχία, αλλά τουλάχιστον ένα 75% νομίζω το παίρνω. Τί λέτε εσείς; 

Θα συνεχίσω να είμαι σε "πρόγραμμα απεξάρτησης"( :-) ), αν και τώρα που έρχονται γιορτές θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.


Το δοκιμάσατε εσείς ποτέ; Σκέφτεστε να το κάνετε;
Τα λέμε σύντομα...




p.s. Σύντομα, όπως καταλάβατε, έρχονται empties...



13 σχόλια:

  1. αχ παρε με και μενα σε αυτο το προγραμμα απεξαρτησης...το εχω αναγκη,,εχω αφηνιασει τον τελευταιο καιρο...χαχαχ..το νερακι το πηρα και εγω..μου αρεσε πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ το. Δύσκολο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Όλα μου τα λεφτά τα τρώω στα καλλυντικά!!!! Πίκρα. Δε γίνεται άλλο! Έχεις twitter? Να λέμε η μία στη άλλη τον πόνο της μέσω twitter.. Και φυσικά στα updates που θα κάνω θα χαίρομαι πολύ να βλέπω τα σχόλιά σας!

      Διαγραφή
  2. ωραία η σκέψη σου , βάλτε με και εμένα στο group therapy, και εγώ προσπαθώ να αγοράζω πράγματα που τα έχω πραγματικά ανάγκη και μόνο όταν μου τελειώσουν επιτρέψω στον εαυτό μου να αγοράσει κάτι νέο ....λέμε τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Όλα μου τα λεφτά τα τρώω στα καλλυντικά!!!! Πίκρα. Δε γίνεται άλλο! Έχεις twitter? Να λέμε η μία στη άλλη τον πόνο της μέσω twitter.. Και φυσικά στα updates που θα κάνω θα χαίρομαι πολύ να βλέπω τα σχόλιά σας!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο που κανεις no buy!! Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το δοκιμασω!χαχα
    Η λακ ειναι πραγματι παρα πολυ καλη:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Όλα μου τα λεφτά τα τρώω στα καλλυντικά!!!! Πίκρα. Δε γίνεται άλλο! Μακάρι να βγει καλή η λακ. Ήταν από τις πιο ακριβές, και φαντάστηκα θα είναι καλή!

      Διαγραφή
  4. Το neutro roberts είναι κορυφή, δεν δοκιμάζω καν άλλο!
    Μπράβο για το no buy, για πολλές είναι δύσκολο αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου σπάταλη ευτυχώς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ούτε εγώ είμαι σπάταλη, αλλά ενθουσιάζομαι εύκολα! Να δω πόσο θα αντέξω... Πάντως πλάκα έχει!

      Διαγραφή
  5. Έχω κι εγώ καιρό ν'αγοράσω κάτι πάντως. Κάνω οικονομία γιατί ξέρω ότι θα ξοδέψω πολλά τα Χριστούγεννα (ναι, άτιμα δώρα που πάντα σε κάνουν να παίρνεις και κάτι παραπάνω και για σένα!). Το lip balm σου ακόμα δεν το έχω ανοίξει να φανταστείς, αλλά επειδή έχω ξαναδοκιμάσει της Oriflame είναι πολύ ωραία! Αυτό το black currant... ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Με γεια όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      τα άλλα τα χρησιμοποίησες;

      Διαγραφή
    2. Χρησιμοποίησα τη μάσκα και μ'άρεσε, το ρουζ και το κραγιόν! Τέλεια! Τον καθαρισμό προσώπου τον κρατάω λόγω μεγέθους να τον πάρω τα Χριστούγεννα που θα φύγω για 5 μέρες, βολεύει! Έχω τόσα πράγματα και δεν έχω προλάβει να κάνω τα reviews που θέλω, θα τα βλέπεις κατά διαστήματα στο blog μου αυτά που δοκιμάζω! :P

      Διαγραφή
  6. Τελικα ειναι δυσκολο να μην αγορασεις εστω και ενα πραγματακι μακιγιαζ!
    Ωραιες παντως οι αγορες σου! Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή