Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Comparison: hydrating&youth defence serums

 Όσο κρυώνει ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι ανάγκες της επιδερμίδας μας για ενυδάτωση. Γι' αυτό και σήμερα θα διαβάσεις για δύο ορούς προσώπου οι οποίοι υπόσχονται κυρίως ενυδάτωση, νεανική όψη και εξάλειψη των λεπτών γραμμών έκφρασης και ανήκουν σε 2  εταιρίες που φημίζονται για τα ποιοτικά και καλά συστατικά τους .


Jurlique herbal recovery advanced serum, 30 ml 60 ευρώ περίπου
Fresh Line nectar royal nourishment facial serum, 30 ml 37 ευρώ περίπου

Ας ξεκινήσω από τα προφανή. Γυάλινες και οι 2 συσκευασίες, με σαφώς ομορφότερη αυτή της jurlique. Και οι δύο έχουν αντλία και περιέχουν την ίδια ποσότητα προϊόντος με μεγάλη θα έλεγα διαφορά στην τιμή. Η jurlique είναι αυστραλιανή εταιρία ενώ η fresh line ελληνική.

Βασικά συστατικά του ορού της jurlique είναι: Αποκλειστικό συγκρότημα Naturadiance PB18 + , το οποίο συνδυάζει 15 Bio - ενδογενή εκχυλίσματα βοτάνων για να παραδώσει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες ώστε να προωθήσει την προστασία , την αναζωογόνηση και την ενίσχυση του κύκλου ανάκαμψης του δέρματος. Απόσταγμα Persian Silk, το οποίο συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας των κυττάρων του δέρματος ενάντια στο περιβαλλοντικό στρες. Απόσταγμα Wu-Zhu-Yu, το οποίο διαθέτει ιδιότητες ενίσχυσης της μικροκυκλοφορίας του δέρματος. Απόσταγμα Peach Leaf, το οποίο βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη ζωτικότητα του και προάγει την κυτταρική αναγέννηση.
Βασικά συστατικά του ορού της fresh line είναι: οργανικό μέλι, πρόπολη, βασιλικός πολτός, φυτικά έλαια, βιταμίνες, κ.α. 

Πάμε τώρα στην ουσία αυτής της ανάρτησης. Βαθιά ενυδάτωση με διάρκεια, λάμψη, φωτεινότητα, βελτίωση στην υφή του δέρματος, απαλότητα στο δικό μου δέρμα προσέφερε ο ορός της fresh line και όχι της jurlique. Μου έδωσε υγιή, νεανική, φωτεινή όψη. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, είναι για όλους τους τύπους δέρματος, διώχνει σημάδια κούρασης και στρες, προλαμβάνει την αφυδάτωση. Απορροφάται άμεσα, πολύ γρηγορότερα απ' ότι αυτός της jurlique. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μυρωδιά του. Όχι γιατί είναι άσχημη ή έντονη, απλά γιατί εμένα δεν μου αρέσουν τα προϊόντα με μυρωδιά μελιού.

Μακράν καλύτερος κατά τη γνώμη μου απ' όλες τις απόψεις είναι το nectar royal nourishment facial serum της fresh line.


Ποιον ορό δεν αποχωρίζεσαι τους πιο κρύους μήνες;

Τα λέμε σύντομα...





4 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει και τους δύο και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο ο ορός της Fresh Line! Τώρα έχω αυτόν από τη σειρά Ήρα και είναι εξίσου υπέροχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τους 2! Ορός που έχω δοκιμάσει για ενυδάτωση και με άφησε πολύ ικανοποιημένη είναι της Apivita το Natural Serum Hydration (το οποίο μου θύμισε αρκετά το Ultimune της Shiseido) ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή