Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

"BEAUTY" HAUL

Αγορές μου είχα να σου δείξω εδώ και μήνες. Λόγω της γενικότερης κατάστασης δεν θεωρούσα απαραίτητο να σου τις δείχνω. Εξάλλου ότι καινούριο παίρνω και χρησιμοποιώ αργά ή γρήγορα κάνει την εμφάνισή του σε αυτό εδώ το blog ή στο instagram. Σήμερα όμως σκέφτηκα πως θα σε ενδιέφερε να δεις λίγα πράγματα που αγόρασα από τη beauty macedonia έκθεση που φιλοξενούσαμε τις 3 τελευταίες μέρες στην πόλη μας.
Από όσα προϊόντα kyana έχω δοκιμάσει, έχω μείνει άκρως ικανοποιημένη, οπότε επέλεξα να δοκιμάσω το coconut shampoo(1 lt) και το raspberry conditioner(1 lt) για όλους τους τύπους μαλλιών, και την πολυαγαπημένη λακ της αδερφής μου evo zen hair spray(500 ml).


Δεν έχασα φυσικά την ευκαιρία να πάρω και 2 liquid lipsticks της aden (no 10, no 19), τα οποία είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Και φυσικά μετά από αιώνες, θα βγει από τη wishlist μου το λαδάκι μαλλιών macadamia, μιας και τώρα το έχω και θα το δοκιμάσω(ΓΙΟΥΠΙ!).


Αν και είμαι φαν του πράσινου κεριού για αποτρίχωση, είπα να δοκιμάσω και κίτρινο(με καριτέ) και ροζ(για ευαίσθητες επιδερμίδες).


Δεν έκανα πολλές αγορές όπως κατάλαβες, αλλά περιμένω πως και πως να τα δοκιμάσω όλα.Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά που σου έδειξα σήμερα;
Τί μου προτείνεις να προτιμήσω στην επόμενή μου επίσκεψη σε έκθεση ομορφιάς;


Τα λέμε σύντομα...


3 σχόλια: