Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

REVIEW: Nuxe reve de miel face gentle cleansing gel



To nuxe reve de miel είναι ένα ήπιο καθαριστικό τζελ προσώπου που αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το δέρμα δίνοντας του φρεσκάδα. Έχει πολύ ωραία μυρωδιά, λόγω του μελιού και του lime blossom, χωρίς να είναι έντονη. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Δεν ξηραίνει το δέρμα (έχω κανονικό προς ξηρό το χειμώνα δέρμα) και δεν μου προκάλεσε κανέναν ερεθισμό ούτε στο πρόσωπο ούτε στα μάτια. Δεν το χρησιμοποιώ βεβαίως για ντεμακιγιάζ ματιών. Εξάλλου είναι ένα προϊόν μόνο για το πρόσωπο.  Είναι 200 ml και όταν το πήρα είχε 15.80 ευρώ.



Η συσκευασία του είναι πολύ βολική. Έχει αντλία, η οποία βγάζει ποσότητα κατάλληλη για καθαρισμό. Όση πρέπει δηλαδή για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας, όμως αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για ντεμακιγιάζ θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία. 

Έχω μείνει ικανοποιημένη από αυτό, και θα το αγόραζα ξανά. Προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο τζελ ή υγρό καθαρισμού. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;



5 σχόλια:

  1. είναι τέλειο!!!! είναι από τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου που έχω χρησιμοποιήσει!! καλά για τη μυρωδιά δεν το συζητώ... φαντάσου το χρησιμοποιούσε κρυφά η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων που είχα μείνει το καλοκαίρι!!! χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. looks nice :D

    X Jenny
    Rocknrollerr.com

    Win a pair of velvet leggings on my blog:
    http://www.rocknrollerr.com/2013/01/give-away-black-velvet-leggings.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή