Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

REVIEW: The Body Shop vitamin c daily moisturizer SPF30 και microdermabrasion



Aυτά είναι τα δύο προϊόντα για τα οποία θα σας πω τη γνώμη μου σήμερα. 
Ομολογώ ότι τα αγόρασα χωρίς να κάνω την καθιερωμένη μου έρευνα πρώτα. Ήμουν μια μέρα στο The Body Shop στο Cosmos και μόλις είδα αυτή τη σειρά θυμήθηκα ότι διάβασα κάπου ότι κάνει πολύ καλό η βιταμίνη c στη θαμπή επιδερμίδα. Κι έτσι σκέφτηκα ότι ευκαιρία είναι να το διαπιστώσω. Τα πήρα,αυτά και κάτι άλλα πραγματάκια, και πήγα στο ταμείο. Ανυπομονούσα να πάω σπίτι να τα δοκιμάσω(έχω κανονικό, προς ξηρό δέρμα). Θεώρησα επίσης πολύ καλή επιλογή τη συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα λόγω του SPF30 (τον Ιούνιο τα είχα αγοράσει).
Ξεκινάω λοιπόν να χρησιμοποιώ την ενυδατική για περίπου 2 εβδομάδες και έβγαλα σπυράκια. Δε σκέφτηκα ότι ίσως είναι από αυτό, γιατί με τόσα που βάζουμε στα πρόσωπά μας εμείς οι γυναίκες, που να ξέρουμε ποιο φταίει όταν κάτι δεν πάει καλά; Τα σπυράκια όμως δεν έφευγαν. Μπορεί να ενυδάτωνε ωραία την επιδερμίδα μου και να μου παρείχε και προστασία από τον ήλιο, αλλά την σταμάτησα. Μετά από καμιά εβδομάδα έφυγαν και από τότε δεν ξαναβγήκαν. Την κρέμα λοιπόν την έδωσα στην αδερφή μου (λιπαρό δέρμα) μήπως τη βολέψει. Εννοείται πως της είχα πει όλα τα παραπάνω, αλλά λυπόμουν να την πετάξω. Η γνώμη της; Καλή, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Περιμένει κι αυτή να την τελειώσει.
Όσο για το microdermabrasion τώρα. Πρώτον δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του. Μου φάνηκε πολύ χημική. Σαν χλωρίνη πορτοκάλι, παρά σαν πορτοκάλι μύριζε. Τη δουλειά του την έκανε, όπως θα την έκανε κι ένα άλλο απολεπιστικό προσώπου.
Όπως καταλάβατε είμαι ακόμα στην αναζήτηση ενός καλού απολεπιστικού και μιας καλής ενυδατικής κρέμας. Προς το παρόν, δεν έχω βρει τα αγαπημένα μου. Δυστυχώς! Περιμένω προτάσεις!

6 σχόλια:

  1. Γεια σου Τζίνα, γιατί δε δοκιμάζεις της apivita? απολεπιστικό λεβάντα & ελιά ενυδατική ζήτα δειγματάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai kalo? to exeis dokimasei? eixa dokimasei palaiotera tis apivita auto me to verikoko.

      Διαγραφή
    2. Ναι το χρησιμοποιώ και είναι πάρα πολύ καλό, τι επιδερμίδα έχεις εγώ κανονική με λιπαρή ζώνη Τ

      Διαγραφή
    3. kanoniki pros xiri to xeimwna. tha dw. thelw na paw mia mera sto farmakeio na parw kanena deigma gia na min agorasw kapoio kai bgei pali apogoiteutiko. twra teleiwnw tis bioten me to verikoko pali, alla den ekane tpt gia to derma mou oute auto.

      Διαγραφή
  2. Αχ μακάρι να είχα δει το review σου λίγο νωρίτερα! Πάντως για τη χημική μυρωδιά δεν ξέρω τι φταίει, γιατί όλα τα συστατικά τους είναι φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, σ'εμένα δεν έκατσε καλά αυτή η σειρά. Ίσως στο δικό σου δέρμα είναι αποτελεσματική.

      Διαγραφή