Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

REVIEW: Sephora mineral powder brush



Πολυχρησιμοποιημένο προϊόν!
Το ξέρω ότι δεν υπάρχει επίσημα αυτή η λέξη, αλλά είναι η μόνη που μπορεί να χαρακτηρίσει σωστά αυτό που θέλω να πω.





Το έβαλα δίπλα σε ένα ρουζ από essence για να μπορέσετε να καταλάβετε το μέγεθός του.

Είναι ένα πινέλο πολύ ποιοτικό κατά τη γνώμη μου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα της Mac. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι έχει φυσικές τρίχες. Ούτε εγώ το γνώριζα, αλλά με ενημέρωσε για αυτό η πωλήτρια. Είναι πάρα πολύ μαλακό. Εγώ το χρησιμοποιώ για την εφαρμογή του foundation, είτε υγρού είτε κρεμώδους. Δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και δεν αφήνει τις ενοχλητικές γραμμές που αφήνουν κάποια άλλα πινέλα. Είναι πολύ καλό επίσης και για την εφαρμογή μιας bb κρέμας, ακόμα και της ενυδατικής σας (αν σας αρέσει να τη βάζετε με πινέλο). To χρησιμοποιώ κάθε φορά που βάφομαι από τη μέρα που το πήρα (το έχω από τον Αύγουστο) και δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορώ να εφαρμόσω foundation με κάποιον άλλο τρόπο. To χρησιμοποιώ κάποιες φορές ακόμα και για την εφαρμογή του concealer. Η τιμή του στα 15.90 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
Και κάτι τελευταίο για να καταλάβετε πόσο καλό είναι και πόσο ικανοποιημένη και εντυπωσιασμένη με άφησε: άρχισα να χρησιμοποιώ foundations που δεν μου άρεσαν καθόλου και απλά βρίσκονταν στη συλλογή μου, και μάλιστα μου αρέσουν κιόλας σαν προϊόντα, από εκεί που έλεγα ότι ήταν πεταμένα λεφτά!!!


Αυτά προς το παρόν από εμένα..
Τα λέμε....

9 σχόλια:

  1. teleia! exo k ego pinela apo ta sephora k eimai polu ikanopoihmenh alla auto den to exo! k sigoura den hksera pos exei fusikes trixes! gia na to balo sth wish list mou xixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πινέλα από Sephora είναι πάρα πολύ καλά!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πινέλο απο τα sephora! Και επειδή ένα νέο πινέλο για foundation το έψαχνα, μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου.<!
    Ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λατρεύω τα πινέλα από Sephora. Κάθε φορά που βάζουν προσφορά πηγαίνω και παίρνω και κάποιο. Σε λίγο θα μου ανήκει όλο το stand!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tuxeroula!se zileuw!
      pros to paron mono auto exw apo sephora, alla me tin prwti eukairia tha parw more!

      Διαγραφή